Volkan Demirel’den arkadaşlarına şok küfür

Volkan Demirel’den arkadaşlarına şok küfür

Spor Toto Süper Lig’in 15. Haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşana Fenerbahçe’de küfür şoku yaşanıyor. İşte haberin ayrıntıları;

Bursaspor maçında kritik kurtarışlar yapan kaleci Volkan Demirel’in bir pozisyonda futbolcu arkadaşlarına şok küfürler ettiği ortaya çıktı.

Bursaspor maçında kritik kurtarışlar yapan Fenerbahçe file bekçisi Volkan Demirel, karşılaşmanın son dakikalarında gelişen etkili Bursaspor atağında bir kez daha kalesini gole kapattıktan sonra adeta çileden çıktı.

Fenerbahçe'de şok olay! İki futbolcuya ihraç

Maçın ikinci yarısının başında Bursa tribünleri Volkan Demirel’in konsantrasyonunu bozmak için sahaya yabancı maddeler yağdırdı. Volkan ise taraftarlara kendisini işaret ederek ‘Atın’ işareti yaptı. Batalla o bölüme giderek taraftarlarını sakinleştirdi. Bu arada sahaya yabancı madde atanlardan biri güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

İkinci yarının sonlarında ise ilginç bir an yaşandı. Fenerbahçe 1-0 önde ve maçın 88. dakikasıydı. Ani gelişen Bursa atağında Delarge sert vurdu, Volkan güçlükle meşin yuvarlağı kornere çeldi. Bu şuta izin veren defansa Volkan’ın uyarısı ise son derece nazikçe oldu! Tecrübeli file bekçisi, “Valla gol yersek s....m belanızı hee” diye avazı çıktığı kadar bağırarak arkadaşlarından daha dikkatli olmalarını istedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.