Volkan Kemal Ergenekon

Volkan Kemal Ergenekon

"Etnik parlamento" teklifi ile partinizi ölü doğurdunuz Sayın Davutoğlu

"Etnik parlamento" teklifi ile partinizi ölü doğurdunuz Sayın Davutoğlu

Karar gazetesine konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu verdiği uzun boylu röportajda ‘etnik bir parlamento kurulması’ teklifinde bulunuyor..


Davutoğlu’nun 3 Mayıs tarihli Karar gazetesi röportajındaki “etnik parlamento” teklifine okuduğumuzda anlaşılan 2013’den bugüne Davutoğlu’nun kafası-zihniyeti-düşünceleri hiç değişmemiş..
Açıklaması şöyle...


“Çok açık; tam parlamenter sistem. Bizi köşeye sıkıştırmak hemen “Eski sisteme dönmek istiyor” diyorlar. Hayır, eski siteme dönmek istemiyorum. En büyük acısını ben çektim şahsen. Türkiye gibi ülkelerde Meclis’in niye çok önemli biliyor musunuz? Çünkü biz imparatorluk bakiyesiyiz. Biz yeknesak, tek bir kimlikle tanımlanabilecek, tek bir oryantasyonla, kültürel dokuyla tanımlanacak ülke değiliz. Şu anda Boşnak, Gürcü, Çeçen, Arnavut, Arap, Kürt, Uygur vatandaşlarımızın yansıdığı bir Meclis bu ülkenin birliğini temsil edebilir. Bir kişiyi seçerseniz, her şeyi ona devrederseniz o bütün kuşatıcı kimliğini barındırmayabilir. Nitekim bugün olan da bu.”


Saygıdeğer okuyucularımız , hatırlarsanız, kendisi fi tarihinde komşu müslüman ülke Suriye den Türkiye ye  3-4 füze fırlatıp , sonra da Şam Emevi Camiisi'nde cuma namazı kılma fantezisi kurmuştu...Öfkeli gençlerle birlikte..O konuşma deşifre edilmeseydi olacakları tahmin bile etmek istemiyoruz ne yazık ki...
İftira komplo planı ile komşu ülkeye tecavüz etmek..
Büyük Şeytan ABD'nin ve Trump'ın bile aklına gelmez..

 

Belki bu dahiyane tuzağı onlar fısıldadı kulağına 5 vakit namazında hocamizin kulağına...Ondan emin değiliz ama hadise hepimizinde bildiği gibi gerçek..


Geçmişten ders aldım, hatalarım oldu diyen sayın Davutoğlu görülüyor ki şimdi Suriye'yi bölmekten vaz geçip Türkiye'yi bölmeye karar vermiş...
Vatanperver siyasetçi bölmeye değil toplamaya çalışır..
Görünen o ki , şeriat istemcisi Emevi zihniyetçisi , kokuşmuş Osmanlı hayalperestleri bu hastalıklarından vazgeçmeyecekler..
Reenkarnasyon inanmıyorum itikatım gereği..


Ama inansaydım " Damat Ferit in ruhunun" Davutoğlunun bedenine girdiğini rahatlıkla söyleyebilirdim ..Aradan Ondan çıkıp, İrakin İlk bombalanması ile kasamıza milyar dolarların gireceğini söyleyen sayın Babacana girdiğini de..
Şerif Hüseyin bizi arkadan vurmuştu..Aynı Babacanın Irak'ı, Davutoğlu'nun Suriye'yi vurma planları gibi...


Saygı selâm ve dualarımla efendim..

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Volkan Kemal Ergenekon Arşivi