Volkan’dan derbiyle ilgili olay açıklamalar

Volkan’dan derbiyle ilgili olay açıklamalar

Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, hafta içinde oynanan olaylı derbiyle ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar;

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Beşiktaş evinde Fenerbahçe’yi konuk etti ve 2-2 berabere kaldı.

Hafta içinde oynanan kupa maçında futboldan çok yumruklar ve kırmızı kartlar maça damga vurdu. Olaylı derbide 3 kırmızı kart çıkarken 4’te gol oldu.

Derbinin en flaş isimlerinden Volkan Demirel ise suskunluğunu bozdu ve sert açıklamalar yaptı.

Derbiyle ilgili konuşan Volkan Demirel, ''Ben bu takımın kaptanıyım ve sahada takımın haklarını savunmakla görevliyim. İkinci sarı kartı görmeden önce top Beşiktaşlı oyunculardan taca çıkmıştı fakat yardımcı hakem göz göre göre pozisyonda tacı Beşiktaş'a verdi çünkü Beşiktaşlı oyuncular hakemin kararını bile beklemeden tacı kullandılar'' dedi.

Hakemleri eleştiren Demirel, ''O tacın hemen ardından Talisca'nın pozisyonda top auttan çevrildi ama hakem yine vermedi. Hakemin bu iki hatası takımımızı gerdi. Ben de takım kaptanı olarak ceza sahasından çıkmadan hakemi rencide etmeden uyarmaya çalıştım çünkü hakemler göz göre göre hakkımızı yedi. Eğer hakemi uyarmasaydım; kaptan olarak görevimi yapmamış olacaktım fakat Aydınus tribünlerinden etkisinde kalıp ikinci sarı kartı gösterdi ve bizi yaktı. Takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için çok üzgünüm'' diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.