Vural Villaları sordu Cevap 'riv riv riv'

Vural Villaları sordu Cevap 'riv riv riv'

Dinlemelerden Hükümeti sorumlu tutan MHP'li Oktay Vural, ÖYM'lerin kaldırılmasını da AKP'nin yolsuzlukların üstünü örtme girişimi olarak değerlendirdi.

Urla'daki villaları soran Oktay Vural, Başbakan'ın cevabı için "riv riv riv" dedi.


MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Başbakan Erdoğan’ın hukuksuz dinlemelerle elde edilen ‘ananas’ı diline doladığını söyledi.
 

"TÜRKİYE'DE BİR DİNLEME VARSA, SORUMLUSU HÜKÜMET'TİR"

Meclis’te düzenlediği basın toplantısında konuşan Vural, mahkeme kararıyla yapılan ve internete sızan dinlemelerin ise görmezden gelindiğini hatırlattı. Vural, “Başbakan düne kadar rahatsız olmadığı dinlemelerden şimdi rahatsız. Çünkü o dinlemelerde ihale yolsuzlukları var, havuzlar var, villalar var. Ama ananas dinlemesini ağzına alıyorsun. Bununla ilgili yargı kararı mı var? Kim dinledi o zaman bunu? Türkiye’de bir dinleme varsa, bunun sorumlusu hükümettir.” ifadelerini kullandı.

Zaman'ın haberine göre; Oktay Vural, hükümetin, Özel Yetkili Mahkemeler’in kaldırılması kararını da ‘taktik’ olarak değerlendirdi. Vural, “Yolsuzlukların üstünü örtmeye çalışacaklar. Yoksa demokratikleşmek, hukuk devleti hepsi masaldır. Anlayacağınız ÖYM’ler bahane, yolsuzluk şahane. Başbakan ve şürekasına yolsuzluk diyorsun; cevap riv riv riv… Urla’daki villalar diyorsun; cevap riv riv riv… ATV-Sabah satışları diyorsun; cevap riv riv riv… Ayakkabı kutusu, para kasaları diyorsun; cevap riv riv riv… Bilal, Reza Zarrab, Yasin El Kadı diyorsun cevap; riv riv riv.” dedi. 4 bakan hakkındaki fezlekelerin Meclis’e gelmemesini de eleştiren Vural, “O fezlekeler buraya gelecek. Milli iradeden kaçamayacaklar. Bunun kaçarı kuçarı yok. Paşa paşa getirecekler.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.