Yağmur altında zorlu çekim

Yağmur altında zorlu çekim

Yeni bölümü merakla beklenen ‘Zemheri’ dizisinde Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan’ın canlandırdıkları bir sahnede oyuncu Alperen Duymaz soğukta uzun süre yağmur altında çekim yapmak zorunda kaldı

Geçtiğimiz hafta ilk kez seyircisi ile buluşan ‘Zemheri’nin dokunaklı ve bir o kadar da hüzünlü aşk hikayesi izleyenleri derinden etkilerken dizi, ikinci bölümünde yer alan çarpıcı sahneleri ile de çok konuşulacak.

 

Yeni bölümde Ayaz’ın Firuze’ye yetişmek için otobüsün peşinde koştuğu sahnede Alperen Duymaz, yağmur altında kaldı. Kamera arkası ekibin yağmur oluşturmak için hummalı bir çalışma yaptığı sette genç oyuncu, soğuk havada çektiği bu zorlu sahneyi eğlenerek tamamladı.

 

Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu ise birçok başarılı projeye imza atan Sema Ergenekon’un yazdığı dizide Ayça Ayşin Turan ile Alperen Duymaz’ın karakterleri arasındaki dokunaklı aşk izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

 

‘Zemheri’de Turan ve Duymaz, aileleri için kendi hayatlarını feda ederek sevgisizlikten değil çaresizlikten birbirlerine veda eden Firuze ve Ayaz’a can veriyor. Dizinin ikinci bölümü 22 Ocak akşamı yayınlanacak.  

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.