Yağmur Aşık’tan açıklama: “Alacağım nafakadan kurtulmak için…”

Yağmur Aşık’tan açıklama: “Alacağım nafakadan kurtulmak için…”

Emre Aşık, bir erkekle sarmaş dolaş eğlenirken görüntüleri ortaya çıkan Yağmur Aşık’a boşanma davası açtı. Yağmur Aşık ise, “Bana adice bir oyun oynandı” sözleriyle kendini savundu.

Yağmur Aşık, Etiler’de yer alan bir mekanda, erkek arkadaşıyla eğlenirken görüntülenmiş ve bunun neticesinde Emre Aşık boşanma kararı almıştı. Emre Aşık, dün boşanma davası açtı.

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre, 6 yıllık evliliğini kurtarmak için şans verdiği 3 çocuğunun annesi eşinin ihanetiyle yıkılan Emre Aşık, boşanma davası açtı. 

Emre Aşık’ın avukatı Funda Sadıkahmet Alp, konuya hakkında şu açıklamayı yaptı:

“ONUR KIRICI OLAY”

"Emre Aşık, 6 Şubat'ı 7 Şubat'a bağlayan gece yaşanan onur kırıcı olay sebebiyle sessiz kalmış ve gerekli araştırmalarımızı yaptıktan sonra boşanma davamızı açmış bulunmaktayız. 

Müvekkilim, zaman zaman davalı tarafından uğradığı haksızlıklar ve iftiralar karşısında derin üzüntü yaşamış ve çocuklar için susmayı tercih etmiştir."

Eşinin ihanetini affetmeyen Emre Aşık’ın açtığı davayla çılgına dönen Yağmur Aşık ise sosyal medyadan açıklamalarda bulundu:

YAĞMUR AŞIK: “ALACAĞIM NAFAKADAN KURTULMAK İÇİN…”

"Emre Aşık, bana yalvardı; barışmak istedi. Pişman olduğunu söyleyerek beni kandırdı ve boşanma davasını geri çektirdi. Alacağım nafaka ve tazminattan kurtulmak için kendisi haberimi 'ihanet' adı altında planlı bir şekilde yaptırdı."

“ADİCE BİR OYUN OYNANDI”

“Bana adice bir oyun oynadı. Gerekli karşı davayı açacağım. Emre'nin nasıl bir insan olduğunu tüm gerçekliğiyle mahkemeye sunacağım. Kendisinin istediği yayın yasağına da itiraz ederek; bu süreci tüm kamuoyu ile paylaşacağım."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.