Yalçın Menteş’in vefat haberi Mehmet Ali Erbil’i kahretti

Yalçın Menteş’in vefat haberi Mehmet Ali Erbil’i kahretti

Tatlı Kaçıklar adlı dizide Yalçın Menteş ile başrolü paylaşan Mehmet Ali Erbil, yakın dostunun hayatını kaybettiği haberini aldı. Ses Sanatçısı Onur Akay, acı haberi alan Erbil’in gözlerinden yaş geldiğini belirtti.

Akciğer kanseri tedavisi gören usta oyuncu Yalçın Menteş, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Acı haberi duyan Mehmet Ali Erbil, doğum gününde aldığı bu haber sonrası gözyaşlarına boğuldu.

Onur Akay’ın kendisine ait sitede paylaştığı bu bilgilerin yanı sıra Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.
 

İşte o açıklamalar:
 

Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımın hemen yanında bir odada kalıyor ve kendisiyle yine yoğun bakım doktorları ilgileniyor. Yoğun bir şekilde fizik tedavi başladı. Konuşması ve gıda alımı normal olan Mali’nin, moralinin bozuk olduğunu öğrendiğim. Konuşuyormuş ama uzun uzun sohbetler etmiyormuş. Daha çok uyuyarak vakit geçiriyormuş. Ayrıca odasındaki televizyondan daha çok maç ve belgesel izliyormuş. Sevdiği yemeklerden az yiyormuş ve kalori dengesini ayarlamak için özel mamalara devam ediliyormuş. Kilo almaya başlayan Mali, yakında ayağa kalkacak. Yanında sürekli kardeşi Mustafa Erbil kalıyor ve çok sevdiği oğlu Ali Sadi ise her gün babasının yanına uğruyormuş.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.