Yasak Elma'nın gözde çifti Instagram'da buluştu

Yasak Elma'nın gözde çifti Instagram'da buluştu

Yasak Elma dizisinde bir çifti canlandıran Şevval Sam ile Barış Kılıç Instagram canlı yayınında bir araya gelerek sohbet etti. Sevilen ikili bir ara 'Benzemez Kimse Sana' isimli şarkıyı da seslendirdi

Pazartesi akşamları Fox TV'de yayınlanan 'Yasak Elma' dizisinin iki önemli oyuncusu Instagram canlı yayınında bir araya gelerek kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdi.

 

Şevval Sam evde dip köşe temizlik yaparak zamanını geçirdiğini söyledi. Barış Kılıç ise 'Minimalizm' adlı bir belgesel izledikten sonra hayatını bu felsefeye göre uyarlamaya çalıştığını anlattı. Bu konu üzerine Sam, dekoratif olarak minimalist olmayı beceremese de hedefinin küçük yaşamak ve hayatı küçültmek olduğunu ifade etti. Daha sonrasında şunları söyledi: "Kendimi o bakış açısına yakın hissediyorum. Bildiğin gibi karavancıyım ben aynı zamanda. Bir insanın 2 ile 4 metrekareye sığabildiğini gördüm. Sadeleşmek önemli" dedi.

 

Sam sözlerine şöyle devam etti: "Dünya değişiyor. Her sene 1 ay dinlensek de dünya kendine gelse. Ancak işin sıkıntılı tarafları da yok değil. Vizyonu olmayan bazı insanlar depresyona girebiliyor. Kadına şiddet çok yükseldi. Mart ayında 29 kadın öldürüldü." diyerek sosyal bir yaraya da parmak basmış oldu.

 

Sohbetin ardından sağlık çalışanlarına da teşekkürü ihmal etmeyen ikili, "Benzemez Kimse Sana" şarkısından ufak bir bölümü de birlikte seslendirdi.

1youtube-023.jpg

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.