Yasak Elma'nın Zehra'sından bikinili olay pozlar!

Yasak Elma'nın Zehra'sından bikinili olay pozlar!

Yasak Elma dizisinde Zehra karakteriyle tanıdığımız Şafak Pekdemir'in sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozları olay oldu.

Yasak Elma dizisinde Halit'in ilk eşinden olan kızı Zehra karakteriyle tanıdığımız Şafak Pekdemir, Instagram'ı aktif kullanan oyunculardan biri.

Halit’in ilk eşinden olan kızı Zehra Argun karakteriyle Şafak Pekdemir, izleyicinin sevdiği deli dolu karakterlerden biri.

Her zaman babasının bütün eşlerini kıskanmasına rağmen Yıldız'la arası çok iyi olan Zehra, en son kişisel gelişim kitabı çıkarttı ve fenomen olmak için her şeyi yaptı.

 

yasak-elma-nin-zehra-bikinili-poz-siyasetcafe.JPG

 

Hatta popülaritesi azalan Zehra, son bölümde takipçi satın alarak günümüz ünlülerine de atıfta bulunup herkesi güldürmeyi başardı.

Şafak Pekdemir, gerçek hayatta Instagram'da 320 bin takipçiye sahip. Pekdemir, Instagram'da dizi setinden ve tatillerinden sık sık fotoğraf paylaşıyor.

 

yasak-elma-nin-zehra-bikinili-poz-siyasetcafe0.JPG

 

Kalın ses tonuyla hep eleştirilen güzel oyuncu bu defa da bikinili pozları yüzünden nasibini aldı. Takipçileri, "Amaa çok zayıfsın!", "Tahta gibisin", "Hintli guru sandım!" diyerek zayıflığına dikkat çekti.

Güzel oyuncu zayıflığı yüzünden eleştirilirken doğallığı ve makyajsız halleriyle de beğeni topladı.

 

yasak-elma-nin-zehra-bikinili-poz-siyasetcafe14.JPG

 

ŞAFAK PEKDEMİR KİMDİR?

 

19 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Pekdemir, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Oyunculuk bölümünden mezun oldu.2009 tarihinde Tersine Dünya isimli tiyatrosu ile Bakırköy Belediye Tiyatrolarında izlendi.2010 tarihinde Savaş ve Barış isimli tiyatroda rol aldıktan sonra 2011'de Şüphe adındaki dizide Aslı Demircan karakterini canlandırdı.2012 senesinde Leyla ile Mecnun dizisinde rol aldı ve Nisan karakterini oynadı.Bu dizinin ardından ise 2014 senesinde İncir Reçeli 2 filminde Halil Sezai ile başrol oyuncusu olarak hafızalara kazındı.

 


siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.