Yaşar İpek hamile eşi Seren Serengil'i darp etti!

Yaşar İpek hamile eşi Seren Serengil'i darp etti!

Seren Serengil, boşanma kararı hakkında yaptığı açıklamada Yaşar İpek için "Defalarca şiddet uyguladı. Hepsini affettim.' demişti. O iddiaların ardından bugün skandal bir ses kaydı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sene Mayıs ayında hayatlarını birleştiren Seren Serengil ve Yaşar İpek'in bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar gezdiği konuşulurken ortaya atılan iddialar ağızları açık bırakmıştı ki Serengil'in boşanacağını açıklamasının ardından Yaşar İpek ile kavga ederken çekilmiş ses kayıtları magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Riskli bir hamilelik yaşayan Seren Serengil'e Yaşar İpek'in şiddet uyguladığı herkesi şoke etmişti, çekilen ses kaydında oldukça ağır küfürler savuran Yaşar İpek'in karşısında Seren Serengil'in ağlamaktan konuşamadığı duyuldu. 

'DEFALARCA ŞİDDET GÖRDÜM'

Seren Serengil, boşanma kararı hakkında yaptığı açıklamada Yaşar İpek için "Defalarca şiddet uyguladı. Hepsini affettim. Üstüme yürüdü, havluyla yüzüme vurdu, itekledi" dedi.

İpek ise yaptığı açıklamada "Çıkan haberleri hayretle okuyorum. Asla ve asla şiddet söz konusu değildir. İddia edildiği gibi Seren Hanım'a fiziki bir müdahalem olmamıştır. Evet aramızda çokça tartışmalar olmuş ve birbirimize hakaretler etmişizdir, ama karşılıklı." diyerek iddiaları yalanladı.

Bu açıklamaların ardından ortaya çıkan ses kaydındaki İpek'in küfürleri, Serengil'in söylediklerini doğrular cinsten. Elinde belgelerin olduğunu ve bunları mahkemede delil olarak sunacağını belirten Serengil, İpek'in doğacak çocuklarından feragat etmesini de talep edeceğini söyledi.

İşte Seren Serengil, Yaşar İpek'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği ses kaydı;

Ses kaydının ortaya çıkmasının ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Seren Serengil, şunları yazdı:

"Avukat Bey, siz kocam bana hamileyken küfür ettiği, üstüme yürüdüğü 'O çocuk yaşamayacak görürsün bak düşüreceksin' dediğini saklamamı, üstünü örtmemi istiyorsunuz. 

Daha öncekileri sizle dertleşmiştim örtmüştüm de ama hamileyken ve ne zor şartlarla bu hamileliğe şu anda devam etmeye çalışırken birde beni savcılığa mı vereceksiniz. 

Ben mi vermeliyim siz mi vermelisiniz. Kadına şiddeti destekleyen bir avukatın vicdanını sorgulamak isterim. Siz avukatsanız kocama söyleyin ben o...pu değilim onun karısıyım. 

Karnımda da onun çocuğunu taşıyorum benden özür dilemesini bütün kadınlardan özür dilemesini önerin. Benim şiddet gördüğümü saklamamı istemek yerine.'

 

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.