Yatak odasından ayda 22 bin lira kazanıyor!

Yatak odasından ayda 22 bin lira kazanıyor!

23 yaşındaki Lottie Miles, cinsel içerikli fotoğraflarıyla, ayda 3 bin pound yani yaklaşık olarak 22 bin lira kazanıyor.

İngiltere Staffordshire Cannock'da yaşayan 23 yaşındaki Lottie Miles, internette özçekimlerini satarak para kazanıyor. Lottie, yaptığı işle ilgili şunları söyledi: "2019 Ocak ayında hesabımı oluşturup, fotoğraf göndermeye başladığımdan beri toplam 9 bin pound kazandım.

Lottia, "Resimleri siteye koyduğunuzda bir sürü mesaj, abonelik ve mesaj dökümü geliyor. İlk kez yüklediğimde çok şok oldum. Bu kadar uzun vadeli olmayı asla istemedim, yeni bir işe girinceye kadar geçiciydi, çünkü maddi olarak zordaydım. Durumu düzeltmek için biraz paraya ihtiyacım vardı. Yine de her gün yüklüyorum.” dedi.

Bunun tam zamanlı bir iş olduğunu belirten Lottia, “Zamanlama ise çok esnek, gün boyunca daha önce çektiğim bir fotoğrafı yüklerim, ya da o anda çekerim.” İfadesini kullandı.

SİTEDE FOTOĞRAFLARI GÖREBİLMEK İÇİN 50 DOLAR VEREN VAR

Fotoğraflarını paylaştığı site, kullanıcıların her bir fotoğrafı görebilmeleri için 5 - 49,99 dolar arasında ücretlendirme yapar ve içerik oluşturucular elde edilen gelirin yüzde 80'ini alır.

Ayrıca, site ziyaretçilerinin fotoğraf koyan kişilerle doğrudan sohbet etmek veya belirli bir resim veya video talep etmek için iletişim kurmasını sağlar.

lotia1.jpg

AİLEM BU İŞİ YAPTIĞIMI BİLİYOR

Lottie, ailesinin bu işinden haberdar olduğunu bildiğini de ekledi ve şunları söyledi: Babamın barında çalışan biri tesadüfen bana abone oldu ve bundan babama bahsetti. Anneme söyledi. Ama anneme zaten söylemiştim. Babam ilk başta çok kızdı, çok endişeliydi, annem de ilk başta endişeliydi, ama şimdi ikisi de rahat. Düşünün büyükannem bile destekliyor.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.