Yavuz Bingöl, Kıbrıs Ercan Havaalanı’nda arkadaşına tokat attı

Yavuz Bingöl, Kıbrıs Ercan Havaalanı’nda arkadaşına tokat attı

Sağlık sorunları nedeniyle son zamanlarda sıkıntılı günler geçiren Türkücü Yavuz Bingöl’ün Kıbrıs Ercan Havaalanı’nda bir çalışanı darp ettiği öne sürüldü. Konuya ilişkin açıklama yapan Yavuz Bingöl, iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

Türkücü Yavuz Bingöl’ün, Kıbrıs Ercan Havaalanı’da bir çalışanı dövdüğü iddia edilmişti. Konunun gündeme gelmesi üzerine açıklama yapan Yavuz Bingöl, herhangi bir personeli dövmediğini, kendi arkadaşına tokat attığını söyledi.

Magazin Noteri adlı YouTube kanalına konuşan Yavuz Bingöl, Kıbrıs Ercan Havaalanı’nda bir personeli dövdüğüne yönelik iddialara açıklık getirdi.

Yavuz Bingöl, olayın haberlerde yansıtıldığı gibi olmadığını açıkladı ve şu ifadeleri kullandı:

“Orkestra ile beraber Kıbrıs Ercan Havalimanı'na biletimizi almak üzere giriş yaptık. O esnada bagaj kontrole bagajlarımızı verdik ve sıraya girdik. Grup halinde olduğumuz için bir gecikme yaşandı. O esnada, sırada olan bir beyefendi kardeşim ‘sıraya girsenize’ diye çıkıştı. Orkestrada bulunan bir arkadaşımız kabadayılık yapmaya başlayarak, sesini yükseltti. Karşı taraf da sesini yükselterek 'Burası muz cumhuriyeti mi beni mi döveceksiniz?'"

Yavuz Bingöl açıklamasının devamında, araya girerek kendi adamını uyardığını ve kendine gelmesi için tokat attığını söyledi. Aynı şahsa ‘Biz kabadayı mıyız’ diye bağırdığını aktaran Bingöl, bu olayın, görevliyi dövmüş gibi haber yapıldığını aktardı.

Yaşamı boyunca ilk kez sinirlerine hakim olamadığını kaydeden Yavuz Bingöl, hatasının farkında olduğunu ve arkadaşından özür dileyeceğini de sözlerine ekledi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.