Yazarımız Volkan Aydemir'e Azerbaycan'dan teşekkür mektubu

Yazarımız Volkan Aydemir'e Azerbaycan'dan teşekkür mektubu

Diaspora çalışmalarında aktif rol üstlenen yazarımız ve Derince Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Volkan Aydemir’e Azerbaycan Diaspora Bakanlığı tarafından teşekkür mektubu verildi

Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanı Fuad Muradov'un başkanlığında düzenlenen Hemreylik Bayramı Kutlaması ve Diaspora teşkilatları online toplantısına 51 ülkeden yaklaşık 600 diaspora teşkilatı temsilcisi katıldı. Ermeni lobisi karşısında, Karabağ savaşları sırasında ve pandemi döneminde diaspora çalışmalarında aktif görev yapan çeşitli ülkelerden teşkilat başkanı, sanatçı ve bilim insanına Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Diaspora Komitesince madalya ve teşekkürname belgesi verildi. Teşekkürname verilenler arasında Derince Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Volkan Aydemir de bulunuyor.

‘EN BÜYÜK ÖDÜL KARABAĞ OLDU’

Konuyla ilgili konuşan Derince Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Volkan Aydemir, “Azerbaycan Diaspora Bakanlığı, 51 ülkeden 478 diaspora teşkilatının katıldığı online konferans hemreylik programı düzenledi. Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov, Azerbaycan Cumhuriyeti Devleti adına şahsımı da ‘Teşekkürname’ ile taltif ettiklerini ilan etmiştir. Başta Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev olmak üzere Sayın Bakana ve Diaspora Komitesi çalışanlarına beni böylesi bir taltife layık gördükleri için müteşekkirim. Fakat belirtmeliyim ki; benim için en büyük ödül Karabağ'ın geri alınması oldu. Şu ana kadar Kocaeli Derince Azerbaycan Evi Dermeği ve Volkan Aydemir olarak yaptığım Azerbaycan konulu faaliyetleri, hiçbir karşılık beklemeden yaptım” dedi.

‘KARŞILIK BEKLEMEDEN YAPTIM’

Açıklamasını sürdüren Aydemir, “Faaliyet konusuna göre yaptığım bağış ve yardımlarda da paydaşlarımı toplum önünde değer yargılarına önem vererek onların gönüllerini kırmayıp ruhlarını incitmeden ve reklam veya takdir toplama amaçlı hiçbir mecrada paylaşmadan yaptım. Diğer faaliyetlerimizi, yerel ve uluslararası basında yayınlatarak ilgililerinin dikkatine sunduk. Bu konuda her yılsonu yaptığımız gibi yılsonu dernek faaliyet raporu hazırlanıp yine ilgililere sunacağız” ifadelerini kullandı.

VOLKAN AYDEMİR KİMDİR?

Kocaeli Derince Azerbaycan Evi Derneği Başkanı ve Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ilimizde sağlıkla ilgili bir kamu kurumunda çalışıyor. Van Yüzüncü Yıl, Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi olmak üzere iki Lisans, iki ön lisans diploma sahibidir. Şimdi de Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Yöneticiliği bölümünde okuyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.