Manşetler
Günün Haberleri
Arşiv
Sitene Ekle
Siyaset Cafe
  • Siyaset
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Tarih
  • Magazin
  • İstanbul 11 °C
24
18:11 ABD - İsrail Oltasına Takılan Sersem Balık
16:08 Şok Araştırma: İstanbul'da Kadınlar Neden Sürekli Korku İçinde Yaşıyor?
15:24 Veysel Boğatepe'nin Kült Eseri Yeniden Raflarda! 'Apo'nun Kürt Ve Din Maskesi'
15:02 13 Adımda Reklamsız Organik Instagram Büyümesi
17:27 İspanyol Kulüp Ahmet Yılmaz'ın Desteğiyle Viral Oldu: Ay Yıldızlı Formayla Sahaya Çıkıyor
14:29 ABD-israil-iran Gerilimi Dünyayı Sarsıyor: Hürmüz Boğazı Tehlikede, Petrol Krizi Kapıda...
14:08 Çocuklara Savaş Gerçeği Nasıl Anlatılmalı? İşte Uzman Tavsiyeleri
13:14 Dr. Volkan Aydemir Yazdı: İran-ABD-İsrail Çatışmasında Üçüncü Yol
11:13 'Güvenli Bölge' Yasası TBMM'de! Sabıkalılar Artık Çocuklarla Aynı Ortamda Çalışamayacak
10:56 Meclis'ten Gece Yarısı Bombası: Kripto Vergisi ve Bedelli Zammı Onaylandı
Günün tüm haberleri
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeri
  3. GÜNCEL
  4. Yazın kurulup, kışın kaldırılan seyyar cami

Yazın kurulup, kışın kaldırılan seyyar cami

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası Galler Düzü mevkiinde işletmesi bulunan Yusuf Çiftçi, bir konteyneri seyyar cami haline getirdi.
YAYINLAMA: 02 Ağustos 2018 Perşembe 20:51
GÜNCELLEME: 02 Ağustos 2018 Perşembe 20:57
Yazın kurulup, kışın kaldırılan seyyar cami 1 14

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası Galler Düzü mevkiinde işletmesi bulunan Yusuf Çiftçi, bir konteyneri seyyar cami haline getirdi. Konteynerin üzerine tabakalardan yaptığı minareyi yerleştiren Yusuf Çiftçi , hazırladığı bu seyyar camiyi işletmesinin yanında bulunan boş araziye koydu.

Yazın kurulup, kışın kaldırılan seyyar cami 2 24

Bölgeye gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin talebi üzerine seyyar cami hazırlayan Yusuf Çiftçi bulundukları alanın milli park sınırları içerisinde kaldığı için kalıcı bir cami yapamadıklarını söyledi. Çiftçi "Ayder Yaylası'na 5 kilometre uzaklıktaki Galler Düzü mevkiinde işletme sahibiyim. Bölgeye gelen misafirlerin talebi üzerine, ihtiyaçlarını karşılamak için böyle bir şey düşündük. Bölgemiz milli park sınırları içerisinde bulunduğu için kalıcı bir şey yapamadığımız için seyyar cami yapmayı uygun bulduk. Bulunduğumuz alan çığ bölgesi olduğu için seyyar camimizi yaz mevsimi sonrası kaldırıyoruz" dedi.

Yazın kurulup, kışın kaldırılan seyyar cami 3 34

Yapılan seyyar caminin bulunduğu alanın çığ bölgesi olduğunu söyleyen işletme sahibi Yusuf Çiftçi camiyi iş makineleri ile taşıdıklarını ifade etti.

Yazın kurulup, kışın kaldırılan seyyar cami 4 44

Çiftçi "Irmak boyundan itibaren kış aylarında çığ geliyor. Bizde camimizi kış aylarında iş makineleriyle tehlikeli olmayan bölgeye alıyoruz. 20 yıldır burada turizm sektörü içerisindeyiz. Her 2-3 yıl da bir oluşan çığlar bize zarar veriyor. Çığ bölgede bazı alanları da yıkıyor. Bizde bunun için yaz ayında kuruyoruz, kış ayında kaldırıyoruz" diye konuştu.

Siyaset Cafe © 2013
Anasayfa
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Sitene Ekle
Haber Portalı Yazılımı
Siyaset Cafe
Haberler
  • Son Haberler
  • Manşetler
  • Siyaset
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Tarih
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Medya
  • Kültür Sanat
  • Sağlık
  • Teknoloji
Diğer İçerikler
  • Foto Galeri
  • Web Tv
  • Yazarlar
  • Gazete Manşetleri
Kurumsal
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Geliştiriciler İçin