Yeni Malatyaspor son dakikada şoku yaşadı!

Yeni Malatyaspor son dakikada şoku yaşadı!

Süper Lig'in 10. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Zorlu geçen maçta Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın kırmızı kart gördü.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Heyecan fırtınası şeklinde geçen mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Malatyaspor'un gollerini 61. dakikada Adis Jahovic ve 68. dakikada Veysel Sarı kendi kalesine attı. Kasımpaşa'nın golleri ise 13. dakikada Koita ve 90+3. dakikada Khalili'den geldi.

Malatyaspor’da iki kırmızı kart

Malatyaspor'da Robin Yalçın, 17. ve 77. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın da 85. dakikada kırmızı kart gördü.
Öte yandan Yeni Malatyaspor karşısında sarı kart gören Ricardo Quaresma, Kasımpaşa'nın önümüzdeki hafta oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasında cezalı duruma düştü. Süper Lig'in 11. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Kasımpaşa ise deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.