Yeni model: Hayat kilolara kafayı takmayı gerektirmeyecek kadar kısa!

Yeni model: Hayat kilolara kafayı takmayı gerektirmeyecek kadar kısa!

Uzun süre podyumunda hep zayıf modellere yer verdiği için eleştirilen Victoria's Secret firması için yeni bir sayfa açıldı. Firmanın artık yeni bir yüzü var: Candice Huffine.

Candide Huffine'in özelliği ise firmanın diğer modellerinden fiziksel olarak farklı olması. 1.80 cm boyunda ve 92 kilo olan 36 yaşında olması. Huffine, "büyük beden" morel olarak anılmaktan şikayetçi değil. Ayrıca ona göre "Hayat, kilolara kafayı takmayı gerektirmeyecek kadar kısa".

UZUN SÜRE BEKLEDİ
Son yıllarda "bedensel ayrımcılık" eleştirileriyle her zamankinden çok daha fazla karşılayan Victoria's Secret'ın yeni modeli Candice Huffine, aslında adını moda dünyasında çoktan duyurmuştu. Büyük beden modellerin ve "bedensel olumlama" akımının yükselişe geçtiği 2000'lerin ilk döneminde yıldızı parlayan Huffine, kariyerindeki bu yükseliş için ise uzun süre bekledi.

KURALLAR YIKILDI
Birçok modelin rüyalarını süsleyen firmanın tanıtım yüzleri arasına yeni katılan Candice Huffine, bu şekilde yeni bir sayfanın da ilk satırına yazılan isim oldu. Böylece 20 yıllık emeğinin de karşılığını aldı Huffine. 2017 yılından bu yana model seçiminde ırksal ve bedensel ayrımcılık yapmakla eleştirilen firmanın yöneticilerinden Ed Razek, halkın büyük beden model görmek istemediğini savunsa da sonunda bu konuda kurallar da yıkıldı. Candice Huffine de bu alanda adını moda tarihine yazdırdı.

YENİ RAKİPLER ÇIKTI
Firmanın tepetaklak gitmeye başlaması ve moda dünyasına geçen şarkıcı Rihanna'nın kurduğu Savage x Fenty'nin de iç çamaşırı alanına kendisine ciddi bir rakip olması nedeniyle Victoria's Secret da bu konuda değişiklikler yapmaya karar verdi. Yenilenen yaratıcı ekibin de girişimiyle Candice Huffine'in yanı sıra Devyn Garcia ve Jill Kortleve gibi daha birkaç yıl önce firmanın çalışmayı aklına bile getirmeyeceği modeller de kadroya katıldı. Görünüşe göre bu yeni strateji de halk tarafından beğenildi. Çünkü firmanın online satışlarında bir artış görülmeye başladı.

'HAYAT İDEAL KİLOYA ODAKLANMAK İÇİN ÇOK KISA'
Hürriyet Kelebek'te yer alan haberde Candice Huffine de firmanın değişen stratejisinin ilk temsilcilerinden biri. Daha önce bu firmayla çalışma şansı olmayacağını belirten Huffine "Şimdi her beden ölçüsünde kadınları görmek istemeleri harika" diye konuştu. Huffine, bu durumu bütün kadınlar için bir zafer olarak nitelendirdi. İnsanların kendisini "büyük beden" model olarak nitelemesini umursamadığını dile getiren Candice Huffine bu konudaki görüşünü de şu sözleriyle dile getiriyor: "Hayat, ideal kiloda olmaya odaklanmak için çok kısa!"

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.