Yeni rolüyle konuşulacak

Yeni rolüyle konuşulacak

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, ekranın yeni dizisi ‘Ferhat ile Şirin’in başrol oyuncularından Cansu Dere yeni karakteri Banu Karalı’yı anlattı.

Klasik hikayenin aslında bilinmeyen yönlerini izleyeceğimize dikkat çeken dizilerin aranılan oyuncularından Cansu Dere; projenin ekrana yansıyan hikayesindeki en büyük farkın aşkın her rengi ve halinin içinde barındırması olduğunu belirtiyor. Aşkın en derin ve en dramatik olanını ise Banu’nun yaşayacağının altını çiziyor.

 

 

Banu Karalı, anne ve babasının ölümünden sonra erken yaşta ailesinin sorumluluğunu almış, Kapalıçarşı’da mücevher ve antika işi yapan, güçlü bir kadın. Erkeklerin dünyasında, bir kadın olarak, kendini ve otoritesini kabul ettirebilmiş bir isim.

 

 

Kardeşi Şirin ise hayattaki en değerli varlığı, bir nevi babasının emaneti. Herkesin çok iyi bildiği efsanevi bir aşk hikayesinden esinlenen ‘Ferhat ile Şirin’de izleyici için en büyük sürprizlerden biri de Banu karakteri olacak.

 

 

Dizide ayrıca Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Uçer, Durukan Çelikkaya, Melisa Değer gibi isimler de rol alıyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.