Yılbaşı sahnesi için 1 tır dolusu eşya

Yılbaşı sahnesi için 1 tır dolusu eşya

Giyim ve kuşamına çok özen gösteren Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy 1 tır dolusu eşya ile yılbaşı akşamı sahne alacağı Elite World Sapanca’nın kral dairesine doğru yola çıktı.

Misafirlerine Elite World Sapanca’da unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatmaya hazırlanan Diva, yılbaşı gecesi sahne performansının ardından gerçekleştireceği yılbaşı ziyafetiyle de çok konuşulacak.

 

 

 

İspanyanın güneyinde yer alan Marbella’nın Puerto Banus Limanı’ndan getirilecek her biri yaklaşık 10 kg. ağırlığındaki ıstakoz ve pavuryalar ile birlikte Rusya’dan özel olarak getirtilen Beluga siyah hayvar Diva’nın yemek menüsünde bulunan yiyeceklerden sadece bazıları. Yılbaşı ziyafetini hazırlaması için Michelin yıldızlı ünlü bir aşçı ise Paris’ten yola çıktı.

 

 

 

Sahne sonrası dostlarıyla vakit geçirmeyi planlayan diva, kral dairesinin bulunduğu katta tam 16 odayı da kapattı. 21 maddelik kendine özel istek listesiyle çok konuşulan Diva’nın tır dolusu eşyalarının arasında özel  ışık sistemindan oluşan robot ışıklar, özel taht, kostümler, takılar ve çok sayıda özel eşya bulunan Bülent Ersoy, sahnede yine birbirinden özel tasarımlardan oluşan kıyafet ve mücevherleri taşıyacak. Divanın kıyafetleri magazin dünyasında en çok konuşulanlardan biri olacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.