Yıldırım Demirören’in yerine Aziz Yıldırım

Yıldırım Demirören’in yerine Aziz Yıldırım

TFF’nin yeni başkanının kim olacağı merak konusu oldu. Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın, TFF Başkanlığı’ndan istifa eden Yıldırım Demirören’in yerine geleceği iddia ediliyor.

‘İddaa’ ihalesini Yıldırım Demirören’e ait şirketin kazanması üzerine Demirören, TFF Başkanlığı görevinden istifa etmişti. Bu flaş kararın ardından TFF’de yeni başkanın kim olacağı merak konusu oldu. Kulislerde Aziz Yıldırım’ın ismi de geçiyor.

Haziran ayında yapılacak olağanüstü kongreye kadar TFF Başkanlığı görevini Hüsnü Güreli’nin yürüteceği belirtilirken, aday olacak isimlerle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

TRT Spor’un yorumcusu Fatih Doğan, TFF Başkanlığı için Aziz Yıldırım’ın adının geçtiğini, teklifin Nihat Özdemir tarafından yapıldığını söyledi.

Daha önce Aziz Yıldırım’a ‘TFF Başkanlığı’nı düşünüyor musunuz?’ sorusu sorulduğunu ancak o günlerde Yıldırım’ın ‘hayır’ dediği aktarıldı ancak Haziran’daki seçimler için Aziz Yıldırım’ın bu kararından vazgeçme ihtimali olduğu belirtildi.

Aziz Yıldırım, daha önceki açıklamalarında, “TFF Başkanı olsam, Fenerbahçe aleyhine bir şey getirseler önüme, imzalamam” demişti. 

TFF Başkanlığı için kulislerde, Servet Yardımcı ve Nihat Özdemir’in de isimleri geçiyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.