Yıldız futbolcu Beşiktaş’ı FIFA’ya şikayet etti

Yıldız futbolcu Beşiktaş’ı FIFA’ya şikayet etti

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu kulübü FIFA’ya şikayet etti. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Siyah -  Beyazlı takıma büyük beklentiler içerisinde transfer edilen fakat istenilen performansı bir türlü gösteremeyen forvet oyuncusu, kulübü FIFA’ya şikayet etti.

Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Vagner Love, alacaklarından dolayı Siyah-beyazlı kulübü FIFA'ya şikayet etti.

Cenk Tosun’un rekor bir bedelle Premier Lig’in yolunu tutmasının ardından devre arasında Aytemiz Alanyaspor’dan 3.5 milyon Euro’ya alınan ancak tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratan Vagner Love’dan Beşiktaş’a bir şok daha.

Habertürk'te yer alan habere göre, Beşiktaş ile 2 yıllık daha anlaşması bulunan ve yıllık 2 milyon Euro ücret alan 33 yaşındaki futbolcu, geçen sezondan kalma 700 bin Euro’luk alacağı için kulübü icraya verdi.

Daha önce alacaklarının ödenmemesi halinde FIFA’ya gidebileceğini söyleyen Love dediğini yaptı, önce TFF’ye ardından da FIFA’ya başvurdu. Brezilyalı futbolcu, 2 aylık alacağının verilmemesi nedeniyle avukatı aracılığıyla alacakları için icra takibi başlattı. İcra yazısı kulübe ulaşırken, başkan Fikret Orman bunu öğrenince küplere bindi.

‘KUŞ TUTSA BİLE TAKIMDA DURAMAZ’

Love’ın şikayeti ve alacağı için icraya gitmesi başkan Fikret Orman’ı çıldırttı.

Orman’ın “Biz onu bütün tepkilere rağmen savunduk. Bize ne verdi ki icraya gidiyor? Zaman zaman gecikmeler oldu, ödemeler yapıldı. Yazık... Bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa bir dakika bile duramaz. Gerekirse alacaklarına karşılık bedava veririz” dediği öğrenildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.