Yıldız futbolcu Fenerbahçe’ye transferini duyurdu

Yıldız futbolcu Fenerbahçe’ye transferini duyurdu

Fenerbahçe devre arası transfer dönemine hızlı başladı. Savunmaya takviye yapan Fenerbahçe’de rota forvet transferine çevrildi.

Sarı – Lacivertli takımın transfer etmek istediği yıldız Honduraslı futbolcu Albert Elis, Fenerbahçe’den teklif aldığını açıkladı. Forvet oyuncusu Elis, transfer süreci hakkında konuştu.

MLS takımlarından Houston Dynamo forması giyen sağ kanat oyuncusu Elis, ara transfer döneminde Sarı – Lacivertli Kulübün gündemine gelmişti.

Ülkesinde yayım yapan Diez Gazetesine konuşan genç futbolcu Fenerbahçe ile görüştüklerini doğruladı ve transfer süreci hakkında şunları söyledi:

Houston'da kötü olduğumu düşünmüyorum. Eğer kalmam gerekirse kalırım. Kendimi geliştirmeye devam eder ve şans bulmayı beklerim. Türkiye gibi bir Avrupa lige, üstelik de birinci lige gitmek güzel olur. Bu, aynı zamanda sizin seviyenizi ve ne kadar iyi olduğunuzu kanıtlar.

Bir futbolcu, bir takımın kendisi için ne kadar ödediğini bilir ve bundan daha azına kendisini bırakmayacaklarını da. Ancak dediğim gibi ben sakinim. Kalmam gerekirse kalırım. Eğer bir fırsat yakalamışsanız ondan maksimum ölçüde yararlanmanız gerekir. Bir Honduraslının Türkiye liginde oynamasının tam zamanı. Türkiye, iyi bir lig ve Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi'nde oynamış bir takım.

Türkiye liginde rekabetin üst seviyede olduğunu biliyorum. Fenerbahçe de çok büyük bir takım. Son günlerde sosyal medya hesaplarımdan beni yaklaşık 40 bin Türk takip etti ve bana Fenerbahçe'ye gelmemi söylediler. Tüm bu aksiyonu gerçekleştirense yalnızca bir kişi.

Şu anda masamda olan tek teklif Fenerbahçe'ye ait. Başka bir teklif gelip gelmeyeceğini ise bilmiyorum.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.