Yıldız oyuncu boyu kısa diye diziden kovuldu!

Yıldız oyuncu boyu kısa diye diziden kovuldu!

Jack Reacher'ın ilk iki filminde başrol oynayan yıldız oyuncu filmin televizyon dizisi versiyonunda boyunun kısa sebebi olması sebebiyle oynayamayacak. 

Aksiyon filmi Jack Reacher'ın ilk iki filminde başrol oynayan yakışıklı oyuncu Tom Cruise'e veto geldi. Dizi versiyonu çekilecek olan filmin kahramanın yaratıcısı Lee Child'ın yaptığı açıklamaya göre; karakterin 1.95 boyunda ve 'elleri takabak gibi olması' sebebiyle ünlü yıldız Tom Cruise ile çalışılmayacak. 

"FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ UYMUYOR..." 

Lee Child BBC'ye açıklamasında, bu kararı okuyuculardan gelen eleştirileri dikkate alarak verdiklerini belirterek "Cruise iyi bir oyuncu. Ama sonuçta okuyucular haklı. Fiziksel özellikleri bu karaktere uymuyor. Cüsse, bu karakterin ana unsuru. Normalde Reacher içeri girince bir dakika falan bir şaşkınlık yaşamanız gerekiyor" dedi.

Child, "Bu nedenle, artık Tom Cuise ile film yapmayacağız. Yeni bir aktörle, Netflix ya da benzeri bir platform için dizi yapacağız. Tom Cuise'la ilgili düş kırıklığı yaşayan okuyucularımdan başrol için mükemmel adamı bulma konusunda yardım istiyorum" diye konuştu.

HASILATLARI DÜŞTÜ

Tom Cruise'un Amerikan ordusundan emekli bir binbaşıyı canlandırdığı ilk Jack Reacher filmi 2012'de gösterime girmişti. Yönetmenliğini Christopher McQuarrie'ın yaptığı film dünya genelinde 218 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

2016'da ikincisi çekilen filmin hasılatı 162 milyon dolara düşmüştü. Tom Cruise'ın kadrodan çıkarılmasında bu düşüşün de rol oynamış olabileceği belirtiliyor.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.