Yılın Aşk Bombası! Ahmet Hakan ile Asena Atalay Aşk mı Yaşıyor?

Yılın Aşk Bombası! Ahmet Hakan ile Asena Atalay Aşk mı Yaşıyor?

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, yazar Ahmet Hakan ile futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'ın aşk yaşadıklarını söyledi.

Beyaz Tv'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının sunucusu Bircan Bali, Ahmet Hakan ile Asena Atalay'ın aşk yaşadıklarını iddia etti. Bali, önceki gün Ahmet Hakan'la Asena Atalay'ın aynı uçakta Business Clas koltuklarda yan yana Barcenola'ya gittiklerini duyurdu.

"BARCELONA'YA TATİLE GİTTİLER"

Programda, Bircan Bali, çiftin tatil için Barcelona'ya gitmek istediğini ancak Ahmet Hakan'ın son anda uçağı kaçırdığını iddia etti. canlı yayında telefonla konuşup Ahmet Hakan'ın uçağı son anda kaçırdığını ve öğleden sonraki uçak için bilet aldığını ve sevgilisinin yanına uçacağını duyurdu.

AŞK DEFTERİ KABARIK

Ahmet Hakan, ekranların ünlü yüzleriyle yaşadığı aşklarla sık sık gündeme gelen bir gazeteci olarak biliniyor. Ahmet Hakan'ın aşk yaşadığı isimler arasında pek çok ünlü isim var.

Ahmet Hakan'ın en çok gündem olan aşkı oyuncu Pelin Batu olmuştu.  Ünlü gazeteci bir dönem oyuncu Başak Sayan ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı. Bir dönem oyuncu Devin Özgün Çınar ile birlikte olan Ahmet Hakan'ın bu ilişkisi de uzun soluklu olmamıştı. Ahmet Hakan, Zuhal Olcay'la da aşk yaşadığı iddia edilmişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.