Yılın transfer bombası! Burak Yılmaz eski takımına dönüyor?

Yılın transfer bombası! Burak Yılmaz eski takımına dönüyor?

Trabzonspor’da Burak Yılmaz depremi yaşanıyor. Yıldız futbolcu eski takımına resmen geri dönüyor. İşte haberin ayrıntıları;

Bordo – Mavili takımda attığı goller ile taraftarın sevgilisi haline gelen Burak Yılmaz’ın eski takımına gideceği ifade edildi.

Başkan Muharrem Usta döneminde sezon başında Çin ekibinden transfer edilen Burak Yılmaz, Süper Lig’de oynadığı futbol ve attığı goller ile lige damgasını vurdu.

Trabzonspor’un yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun eldeki maliyetli futbolcuları göndereceği ve bunların arasında Burak Yılmaz’ın olup olmadığı kesin olarak öğrenilemedi. Fakat Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Burak Yılmaz transferi için Trabzonspor’un kapısını çaldığı ve iyi bir teklif sunduğu kaydedildi.

Mali açıdan zor günler geçiren ve futbolcu maaşlarını ödeme de zorluk çeken Trabzonspor kulübünün ise bu teklife sıcak baktığı ve yönetim kurulu ile ortak bir karar alınıp Fikret Orman’a en yakın zamanda cevap verileceği kaydedildi.

İddialara göre ise Beşiktaş’ın Trabzonspor’un yıldızı Burak Yılmaz ile temasa geçtiği, hem kulüpten hem de oyuncudan olumlu yanıt aldığı belirtildi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan iddialara göre, Negredo’dan bir türlü beklediği verimi alamayan Beşiktaş’ın, eski oyuncusu ve Trabzonspor’un yıldızı Burak Yılmaz için düğmeye bastığı öğrenildi.

Deneyimli oyuncunun Siyah-Beyazlı renklerle yakınlığı ilk değil. Sezon başında da teknik direktör Şenol Güneş, Trabzon’dan eski öğrencisi olan Burak’ı çok istemiş, ancak Beşiktaş taraftarının yoğun tepkisinin ardından bu transferi Trabzonspor gerçekleştirmişti.

BURAK YILMAZ’IN MALİYETİ ÇOK YÜKSEK

Şimdi ise şartlar özellikle ekonomik olarak daha müsait durumda. Çünkü göreve yeni gelen Trabzonspor Yönetimi, her fırsatta ağır ekonomik şartlardan şikayet ediyor ve maliyeti yüksek futbolcuların satılabileceğini paylaşıyor.

Yılda 3 milyon 250 bin Euro kazanan (16 milyon TL) Burak Yılmaz’ın da kulüplerin anlaşması halinde transfere sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.