Yıllar sonra bulduğu öz babasına "Hesap ver" diyerek dava açtı

Yıllar sonra bulduğu öz babasına "Hesap ver" diyerek dava açtı

6 yaşında kaybettiği babasının öz babası olmadığını öğrenen otobüs şoförü Cihan Altın, öz babasının kim olduğunu kesinleştikten sonra babasına "Yıllarımın hesabını ver" diyerek tazminat davası açtı.

Muğla'da rastlanması az olan bir olay yaşandı. Otobüs şoförlüğü yapan Cihan Altın, bir yolcusunun uyarısı sonrası 6 yaşında kaybettiği babasının gerçek babası olmadığını öğrendi. DNA testiyle kesinleştirdiği öz babasına manevi tazminat davası açtı.

Evli ve bir çocuk babası 31 yaşındaki Cihan Altın, yolcu olarak otobüse binen 2 kişinin, "Babana selam söyle" demesi üzerine durumdan şüphelendi.

Annesinin yıllar sonra gerçek babasının Orhan K. olduğu gerçeğini açıklamasıyla büyük şok yaşayan Altın, önce 6 yaşında kaybettiği Yaşar Yıldırım'ın babası olmadığının tespiti için dava açtı.

Mezarı açılarak alınan örnekler üzerinde yapılan DNA testiyle Yıldırım'ın babası olmadığını kesinleştiren Cihan Altın, annesinin kızlık soyadını alarak öz babası olan Orhan K'ye babalık davası açtı.

 

oz-babasi-siyasetcafe4.jpg

 

Mahkeme emriyle İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testi sonucu Orhan K'nin öz babası olduğunu kesinleştiren Altın, bu kez de "babalık görevini yerine getirmediği" gerekçesiyle Orhan K'ye 355 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Kısa bir süre önce gerçek babasıyla ilgili gerçeklere ulaştığını ifade eden Altın, "Amcamla konuştum ancak bana 'Boş ver oğlum senin hiçbir şeye ihtiyacın yok. Kendi hayatına bak' dedi.

oz-babasi-siyasetcafe.jpg

Annemi sıkıştırınca gerçeği söylemek zorunda kaldı. Öz babamın zaten benden haberi varmış. Öz babam beni kabullenmek istemedi. Yıllarca babasızlığın acısını çektim. Hiçbir hatam, kusurum yokken babasız büyüdüm. 'Ben hata yaptım özür diliyorum, 31 yıl hayatında yoktum' dese, özür dilese bende sevgi parçacığı kıpırdayacaktı. Şu an hiçbir şey yok. Babasız yaşadığım yılların hesabını vermesini istiyorum." dedi.

 

ARKADAŞI ÖZ KARDEŞİYMİŞ

 

Altın, yıllarca arkadaşı olan kişinin de öz kardeşi olduğunu öğrendiğini, bu durum ortaya çıktıktan sonra görüşmemeye başladıklarını da dile getirdi.

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.