Yunan Spiker: Türkiye, Macaristan, Finlandiya ve diğerleriyle Büyük Turan'ı inşa ediyor!

Yunan Spiker: Türkiye, Macaristan, Finlandiya ve diğerleriyle Büyük Turan'ı inşa ediyor!

Wights of Salem youtube kanalında yayınlanan Yunanlı eski denizci siyasi yorumcunun yaptığı tahliller Türk izleyiciler tarafından da ilgiyle izleniyor.

Türkiye'deki askeri ve ekonomi-politik gelişmeleri Yunanistan'ın gözünden Yunanlıları uyarmak için heyecanla anlatmasıyla ünlü anlatıcı, 8 Nisan 2021 tarihli yorumunda, Türkiye'nin "Pan-Türkist" değil "Pan-Turanist" politika izlediğini ileri sürdü. Ekrana Bora füze sistemi yansıtarak, "Gördüğünüz füze sistemi kellemizi almak için üretildi. 1000 km belki 2500 km menzilde çok büyük bir şey ve buzdağının tepesindeki balistik gücü gösteriyor. Bu füzenin yalnızca Girit ve Selanik'i hedef aldığını sanmayın" diyen yorumcu şunları söyledi:

"Türkler...  Savaş uçakları, gemiler, tanklar, donanma yapıyorlar. İstediklerini Ege'yi yeniden ele geçirecekleri bir donanma inşa ediyorlar! Önce Ege sonra diğer planları... Türkiye Neo-Osmanlıların öngörebildiği bir planla çalışıyorlar... 'Ama onlar iyi insanlar!..' Evet kimse Türklere kötü insanlar demiyor. Ama bir planları var 85 milyonluk bir ülke genişliyor ve o planda ilerliyorlar... Bu yeni bir plan: Pan Turan... Evet Pan-Turan, Pan-Türki değil... Büyük Turan'ı Macaristan, Finlandiya, Türkiye ve diğer ülkelerde inşa ediyor. Gelecek ve şimdi için bu jestratejik planda sapmadan yürüyorlar..."

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.