Yusuf Yazıcı bombası! Transferi için resmi açıklama geldi

Yusuf Yazıcı bombası! Transferi için resmi açıklama geldi

Son Dakika… Yusuf Yazıcı takımdan ayrılıyor mu? Bordo – Mavili Kulüp’ten resmi Yusuf Yazıcı açıklaması geldi. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Trabzonspor Kulübü’nün Başkanı Ahmet Ağaoğlu, çarpıcı açıklamalar yaptı ve Yusuf Yazıcı'nın Real Sociedad'a transfer olacağı yönündeki iddialara cevap verdi. Başkan Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı'nın durumunun sorulduğunu ancak resmi teklif gelmediğini belirtti.

Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı için düşündükleri miktarda resmi teklif gelmesi halinde masaya oturacaklarını ifade etti.

Ağaoğlu, bordo-mavili takımın genç yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı'nın Real Sociedad'a transfer olacağı iddialarına yanıt verdi.

"YUSUF YAZICI'YI SORANLAR VAR AMA..."

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı'nın Real Sociedad'a transfer olacağı yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek "Yusuf Yazıcı ile ilgili soran var ama masaya oturacağımız bir teklif yok" açıklamasında bulundu

"İYİ BİR TEKLİF GELİRSE MASAYA OTURURUZ"

Yusuf Yazıcı'nın durumuyla ilgili sözlerine devam eden Ahmet Ağaoğlu, "Bize ne teklif yapıldı, ne de başka bir şey var. Birileri bir şeyler söylüyor ama dikkate alacağımız şeyler değil. Düşündüğümüz rakamları telaffuz eden olursa, masaya otururuz. Şu anda sağdan, soldan dolaylı gelen rakamlar bize çok uzak. Bu şekilde kimseyle masaya oturmayız” dedi.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.