Yusuf Yazıcı’ya bomba teklif! İşte o rakam

Yusuf Yazıcı’ya bomba teklif! İşte o rakam

Trabzonspor’un yıldız orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı’ya İtalya’dan resmi teklif geldi. Başkan Ahmet Ağaoğlu teklifi açıkladı. İşte o teklif ve haberin ayrıntıları;

Bordo – Mavili Kulübün Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı için 75 milyon TL’lik bir teklif geldiğini resmen açıkladı.

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir'in transferi için konuşan Ahmet Ağaoğlu, "Başkan seçilip göreve başladıktan sonra İtalyan bir kulüp, Yusuf Yazıcı için 15 milyon euroluk bir teklif sundu. Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir'i transfer etmek isteyen kulüpler toplam 188 milyon euro (950 milyon TL) getirmek zorunda. Tabii ki bu durum mümkün değil, bizim açıklamamız şu anlama geliyor; Yusuf ve Abdülkadir satılık değil" diye konuştu.

‘FUTBOLCULARIN MAAŞLARI ÖDENMİYORDU’

Trabzonspor'un daha önce yapılan transferlerden dolayı sıkıntılı bir sürece girdiğini ifade eden Ağaoğlu, "Göreve gelir gelmez oyuncuların biriken borçları için bir çalışma yaptık, Ocak ayından bu yana futbolcuların maaşları ödenmiyordu, bu durum takımda ciddi anlamda konsantrasyon kaybına yol açıyor. Gelir gelmez transfer yasağını kaldırdık ama her an 2. ve 3. transfer yasağı gelebilir, bu transfer yasaklarının sonuçlarının ne olacağı da az çok belli" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.