Zahide Yetiş ile Cem Arısoy 9 yıllık evliliklerini bitirdi

Zahide Yetiş ile Cem Arısoy 9 yıllık evliliklerini bitirdi

Zahide Yetiş Cem Arısoy ile olan 9 yıllık evliliğini bitirdi. Katıldığı programda soruları cevaplayan Zahide Yetiş, "Aras'la hayatımıza devam ediyoruz." sözleriyle boşandığını doğruladı.

Özel hayatlarını gözlerden uzakta yaşayan Zahide Yetiş ile Cem Arısoy'un sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. Katıldığı programda ayrılığı hakkında ilk kez konuşan Zahide Yetiş, sunucunun sorusu üzerine Cem Arısoy'dan boşandığını doğruladı.

Bir süredir ekran projelerinden uzak kalan Yetiş, hayatının büyük çoğunluğunu İzmir’de evde geçirdiğini ifade etti.

 

CANLI YAYINDA AÇIKLAMIŞTI

 

Sunucu Zahide Yetiş ile Cem Arısoy 2014 yılında dünya evine girmişti. Çift, 2018'de ise oğulları Aras'ı kucaklarına almıştı. Zahide Yetiş anne olacağı haberini ilk kez canlı yayında sevenleriyle paylaşmıştı.

 

CEM ARISOY KİMDİR?

 

Cem Arısoy aslen Karşıyakalı'dır. Cem Arısoy Zahide Yetiş ile 2014 yılında Paris'te evlendi. İzmir'de basketbolla profesyonel olarak ilgilenen Cem Arısoy'un Zahide Yetiş'le de ilk kez bir basketbol maçında görüştüğü magazin basınında yer almıştı.

Cem Arısoy'un oynadığı bir basketbol maçına giden Zahide Yetiş arkadaşları vasıtasıyla Cem Arısoy ile tanıştığı, çifti İzmir'de hayatlarını sürdürdüğü biliniyordu. Bazı zamanlar çekim için İstanbul'a gelen Zahide Yetiş dikkat çeken bir itirafta bulundu.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.