‘Zalim İstanbul’da kartlar yeniden dağıtılıyor-FRAGMAN

‘Zalim İstanbul’da kartlar yeniden dağıtılıyor-FRAGMAN

Pazartesi akşamlarının olay yaratan dizisi ‘Zalim İstanbul’ büyük heyecanla kaldığı yerden devam edecek. Salgın nedeniyle çekimleri durdurulan dizinin yeni yayınlanacak bölümünde; Agah’ın ölümüyle köşkteki dengeler tepetaklak olacak

Dizinin 15 Haziran akşamı yayınlanacak 38. bölümünde; Cemre’nin tüm çabasına rağmen, Ceren’in Dna raporunu ortaya çıkarması köşkün ortasına bomba gibi düşer. Agah’ın kalbi Cenk’in kendi oğlu olmamasına dayanamaz ve hayatını kaybeder. Nedim Cemre’nin gerçeği bildiği halde saklıyor olmasını bir türlü affedemez.

 

YENİ DURUM, YENİ KARARLAR

Cemre, Özge ile konuştuktan sonra duygularını sorgulamaya başlar ve bir karar alır. Aldığı kararı muhatabına açıklar ancak sebebini bilmediği bir engelle karşı karşıya kalıp, reddedilir. Cenk ve Nedim’in kardeşlikleri ise yepyeni bir durumla sınanmaktadır. Bu yeni durum ikisinin de istemediği kararlar almasına sebep olur.

 

 Aldıkları kararlar Ceren ve Cemre’nin hayatlarını da etkileyecektir.  Ceren ise Agah’ın ölümünden sonra köşke geri döner. Döndüğü gece öğrendiği sır köşkün temellerini yerinden oynatacak olaylara sebep olacaktır.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.