Zeki Yavru Trabzonspor’a geri dönüyor

Zeki Yavru Trabzonspor’a geri dönüyor

Son Dakika… Bordo – Mavili takımın eski futbolcusu Zeki Yavru, Trabzonspor'a geri dönüyor. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Başkent ekibi Gençlerbirliği’nin küme düşmesinin ardından takımdan ayrılma kararı alan ve bugün sözleşmesini fesheden Zeki Yavru’nun Trabzonspor’a döneceği iddia edildi. Trabzon yerel basınının önemli gazetecilerinden Mehmet Karagöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Zeki Yavru’nun yeniden Trabzonspor formasını giyeceğini söyledi.

Gazeteci Mehmet Karagöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Zeki Yavru dönüyor...

Gençlerbirliği ile sözleşmesini fesheden Zeki'nin Trabzonspor ile bir kaç gün içerisinde sözleşme imzalayacağı bilgisi yönetim kaynaklı olarak doğrulandı.

mehmet-001.jpg

Öte yandan Bordo – Mavili yönetimin sağ bek Kamil Ahmet Çörekçi’nin yeniden sakatlanmasının ardından böyle bir karar aldığı öğrenildi.

ERKAN SÖZERİ’DEN AÇIKLAMA

Zeki’nin Trabzonspor’a transferine ilişkin konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Dün gece Zeki Yavru beni aradı, Trabzonspor'un teklifi olduğunu, kariyerine Süper Lig'de devam etmek istediğini iletti.  Yönetim kurulu ve teknik heyet ortak karar verip Zeki'nin önünü açtık” dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.