Zeki Yavru transferi iptal mi oldu? Kulüpten flaş açıklama

Zeki Yavru transferi iptal mi oldu? Kulüpten flaş açıklama

Son Dakika… Trabzonspor Kulübü’nden Zeki Yavru transferine ilişkin flaş bir açıklama yapıldı. Konu ile ilgili Hayrettin Hacısalihoğlu çok konuşulacak ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar;

Trabzonspor’un her konuda anlaşmaya vardığı Zeki Yavru transferi iptal oldu.

Trabzonspor'un Gençlerbirliği ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden eski futbolcusu Zeki Yavru ile anlaşma sağladığını duyurmuş, transferin kısa sürede sonlandırılacağı ifade edilmişti ancak transfer sürpriz bir şekilde iptal oldu.

Gençlerbirliği ile olan sözleşmesini feshederek dün gece Trabzon'a gelen 26 yaşındaki futbolcu için taraftarın oluşturduğu büyük tepki nedeniyle bu transferin askıya alındığı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu " Zeki Yavru transferi maalesef başlamadan noktalandı. Taraftarın çok yoğun tepkisi olunca doğru bir transfer yapılamadı. Çok üzücü bir durum. Bu şekildeki davranışlarla Trabzonspor felakete sürükleniyor, gerçekten yazık." ifadelerini kullandı.

ZEKİ YAVRU'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan Zeki Yavru da transferine ilişkin konuştu. Zeki Yavru, "Ben bu takım için her zaman elimden geleni yaptım. Ayrıldığımda kulüpten paramı almadan ayrıldım, başkaları gibi kulübümü mahkemelere vermedim. Yeri geldi çek aldık 1-2 sene paramızın ödenmesini bekledik yine de ses çıkarmadık. Şimdi de Gençlerbirliği ile olan sözleşmemi feshederek bonservisimi alarak bedelsiz geliyorum. İnsanlar neden böyle davranıyor anlamak mümkün değil" dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.