Zeliha’yı kurtarma operasyonu

Zeliha’yı kurtarma operasyonu

‘Arka Sokaklar’ dizisinin 20 Aralık akşamı yayınlanacak bölümünde; Zeliha evlendiği adamın gerçek yüzüyle tanışıyor.

Dizinin yayınlanacak 536.bölümünde; Dilek’in evinde ölü gibi yatan İbrahim’in oğlu Taner, babası ortadan kaybolduğu için endişeli bir şekilde emniyete gelir. Hakan durumdan haberdar olup gerilir. Dilek’le konuşmak için buluşur. Bahar tesadüfen Hakan’ı Dilek’le hararetli şekilde konuşurken görür. Hakan’ı arkadaşça uyarmaya çalışır ancak Hakan’dan sert bir yanıt alır. Bahar, Hakan’ın Dilek’le görüştüğünü Hüsnü’ye haber verir. Hüsnü sinirli şekilde Hakan’a çıkışır. Rıza baba Hakan ile ilgili nasıl bir karar verecektir?

 

 

Tarık ve Bülent anlaşmazlığa düşer ve evde kavgaya tutuşurlar. Tarık Bülent’i gözünü kırpmadan vurur. Zeliha da olaya şahit olur. Zeliha artık gerçekle iyice yüzleşmiştir. Panik halde babasını arar. Aşık olduğu adamın nasıl biri olduğunu gözleriyle görmüştür.  Ender ve babası Saffet nezarettedir. Rıza görüntüyü Kemalettin’e izletir ve Tarık’ı ister adamdan. Kızının katilini bulmuştur. Kemalettin kabul eder. Tarık tuzağa çekilir.

 

Ender’i yakalamak için belirlediği adrese geldiğinde polislerden birini fark eder ve kaçmaya başlar. Ekip peşinden gider. Tarık içindeyken aracı takla atıp patlar. Zeliha’nın nerde olduğu bilinmemektedir. Bunu tek bilen tek kişi ise Tarık’tır.

 

 

Selin Kerem’le birlikte Gazi Kafe’de ödev yaparlar. Mesut, Mehmet’in oğlu olduğunu öğrenince iyice gerilir. Durumdan hoşlanmamaktadır. Selin’i içten içe Mehmet’ten kıskanmaktadır.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.