Zümrüdüanka’da Serhat’tan geri adım

Zümrüdüanka’da Serhat’tan geri adım

‘Zümrüdüanka’ dizisinin 14 Mart akşamı yayınlanacak 8.bölümü sürpriz gelişmelerle dolu. Serhat’ın çevresinden duydukları onun Zümrüt’e olan tavırlarının yumuşamasına sebep oluyor

Yeni bölümde; Niyazi Çavuş’un söyledikleriyle soluğu Abbas’ın karşısında alan Serhat, karşısında Azimet’i bulacaktır. Annesinin ölümü ile ilgili öğrendikleri ise Serhat’ı perişan eder. Zümrüt, Kudret’in tehditlerinden sonra gergin bir halde konağa döner. Tüm sıkıntılarına rağmen Serhat ve Zümrüt, Körkuyu mahallesinin mağdur sakinlerine yardıma giderler. Burada Serhat’ın kulağına çalınan bazı sözler onun Zümrüt’e karşı yumuşayan tavrını değiştirecektir.

 

NİKAH İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM

 

Konakta kalmaya başlayan Meliha’yı kendisi için tehlike olarak gören Fitnat, onun gözünü korkutmaya kararlıdır. Bu arada Suhandan’ın nikahı için hazırlıklar tamamlanmıştır. Özgüçlerin hain planlarından habersiz olan Demirkanlar düğün alanında yerlerini alırlar. Suhandan’ı evlilikten vazgeçirmeyi başaramayan Serhat ise sessiz ve derinden bir hazırlığın içerisindedir. Serhat, Zümrüt’e karşı yumuşayacak mıdır? Özgüçlerin kurduğu tuzağa kimler düşecektir? İki aile arasındaki gerilim kimlere zarar verecektir?

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum