Hamit Altıntop'un maaşı dudak uçuklattı

Hamit Altıntop'un maaşı dudak uçuklattı

Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayımlanan Beyaz Futbol programında TFF A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop'un maaşını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop'un geçtiğimiz hafta içerisinde Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'dan Ümit Milli Takıma gönderilmesine dair konuşurken "Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok" ifadelerini kullanması tepki çekti.

Bu sözler sonrası ise Beyaz TV'de yayımlanan Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar, Hamit Altıntop'un aldığı maaşı açıkladı.

Çakar, şu ifadeleri kullandı:

"Hamit Altıntop TFF'den 250 bin TL maaş alıyor, demek ki senin de Türk futboluna ihtiyacın varmış. Şövalye Hamit gibi konuşmanın manası yok. Sen otur işine bak."

NE DEMİŞTİ?

Hamit Altıntop şu ifadeleri kullanmıştı:

"Benim gönlüm ve vicdanım rahat. Kişi işi kendinden bilir muhabbeti var ya. Ben o konuda mütevazi olmayacağım. Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok. Bazı twitterda şov yapan arkadaşlar bu durumu farklı yerlere çekebilirler. Ben vatanımı seviyorum, Türk futbolunun bana ihtiyacı var. İnsanlar farklı düşünebilir ama çok da umrumda değil. Almanya'da güzel bir turnuva oynayıp tarih yazmak istiyoruz. Bu turnuva da olmazsa bile gelecek turnuvalarda büyük başarılar kazanacağız".

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.