Hz. Meryem videosundaki kadın kim? Siyasetcafe'ye özel açıklamalar

Hz. Meryem videosundaki kadın kim? Siyasetcafe'ye özel açıklamalar

Siyasetcafe.com, sosyal medyada yer alan 'Ben Hz. Meryem' videosundaki kadın ile konuştu. Kübra Acar isimli genç kadın tüm süreci Siyasetcafe.com'a anlattı.

Dün sosyal medyada yayılan bir video hızla Türkiye gündemine oturdu.

Videonun içeriğinde beyazlar içerisinde giyinmiş genç bir kadının arkasında ki kadın topluluğu ile yürüdüğü görülüyor.

Bu video sosyal medya hesaplarından ‘Bir kadın kendisinin Hz. Meryem olduğunu söyleyerek, şeyhliğini ilan etti’ notuyla paylaşıma sokuldu.

Şeyhliğini ilan ettiği, kalabalık bir toplulukla yürüyerek mürit topladığı iddia edilen bu kadının kim olduğu merak konusu oldu.

Siyasetcafe.com, Mega Mag sayfasında yer alan videonun ardından ülke gündemine oturan bu genç kadını buldu ve gerçekleri sordu.

Siyasetcafe.com’a özel açıklamalarda bulunan bu genç kadının ismi Kübra Acar.

Organizasyon firması olan ve bu işle ilgilenen Kübra Hanım, sosyal medyada yayınlanan bu videosunun, kendisi tarafından yaklaşık bir ay önce paylaşıldığını, paylaşımı daha sonra kaldırdığını ancak biri veya birileri tarafından dün yeniymiş gibi 'Ben Hz. Meryem' etiketiyle ile paylaşıldığını ifade etti.

Acar, ilk kez umreye gittiğini ve bu nedenle çok heyecanlı olduğunu, kendisine anı kalması için de böyle bir video çektiğini söyledi.

Olayı gözyaşları içerisinde anlatan ve sağlık sorunları yaşadığını ifade eden Kübra Hanım, söz konusu paylaşımların ardından yargıya başvurduğunu ve videoyu paylaşıma sokanlar hakkında da suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

'Dünden beri ağlıyorum, sokağa dahi çıkmak istemiyorum, hiç uyumadım, sağlık sorunları yaşıyorum' diyen Kübra Acar, olayın bir an evvel aydınlatılmasını ve kendisi üzerinden yapılan bu çirkin provokasyonun son bulmasını istiyor.

Siyasetcafe.com - Sare Albayrak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.