1 milyon 200 bin TL alan Hatipoğlu'ndan İftar programında 'kadın kaşı' sohbeti! 

1 milyon 200 bin TL alan Hatipoğlu'ndan İftar programında 'kadın kaşı' sohbeti! 

Bir aylık iftar programı için 1 milyon 200 bin TL alan Nihat Hatipoğlu’nun dün akşam yayınlanan programı ilginç anlara sahne oldu.

Geçen yıl Ramazan ayında bir aylık program için 600 bin TL ücret alan Nihat Hatipoğlu’nun bu yıl ki ücretinin 1 milyon 200 bin TL olduğu iddia edildi.

Bir aylık program için 1 milyon 200 bin TL alan Hatipoğlu’nun dün akşam yayınlanan programı ise ilginç anlara sahne oldu.

Dün gerçekleşen yayında, programa katılan Nazan Alkıl, 'Kaşlarımda dövme var, abdestim kabul olur mu?' sorusunu sordu.

Soru karşısında Hatipoğlu da , "Sanıyorum kaşlarınız döküldüğü için böyle bir şey yaptırdınız. Buna siz kontur mü diyorsunuz? Bu işleri biraz öğrendik" demesi üzerine stüdyoda bulunan izleyiceler gülmeye başladı.

 

 

"HER ŞEYİ BİLİYORUZ AMA KONUŞMUYORUZ"


Sözüne devam eden Hatipoğlu, "Hanımların hepsi güldüler. Konturu bildiğim için... 20 yıldır konuşuyorum. Konturu bilmezsem olmaz tabi... Her şeyi biliyoruz ama her şeyi konuşmuyoruz. Öyle bir huyumuz var. Herkesi tanıyoruz ama konuşmuyoruz. Şöyle dövme normal itibariyle haramdır. Abdest geçirmediği için değil. Hz. Peygamber fizikimiz üzerinde ileride yanlış anlaşılabilecek oynamaları hoş görmüyor. Ancak zaruri haller olabilir. Kadınların görüntüsü önemli. Hastalık geçirdi diyelim... Hanım efendinin aile saadeti için yaptığı bu kontur istisnai kabul edileceğine inanıyorum ben." şeklinde cevapladı.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.