1 milyon dolar işte bu kadar yer kaplıyor

1 milyon dolar işte bu kadar yer kaplıyor

1 milyon dolar nakit paranın ne kadar yer tuttuğunu merak edenlere yanıt ABD'li NBA oyuncusu Lance Stephenson’dan geldi.


Indiana Pacers oyuncusu Stephenson’un bir masanın üzerine yatırılmış100 dolarlık banknotlardan oluşan 1 milyon dolarla birlikte çektirdiği fotoğrafı Instagram’a koyması tartışma yarattı.

Aslında Amerikalı basketçi, bu pozu şov olsun diye çektirmedi.

Takıma, soyunma odasında paralarını nasıl yönetmeleri gerektiği konusunda ders veriliyordu ve para kavramını anlayabilmeleri için böyle bir canlandırma yapıldı.

23 yaşındaki oyuncu paylaştığı fotoğrafa, “1 milyon dolar işte bu kadar, çılgın bir şey bu” diye yazdı.

Takımın sözcüsü Scott Agness, “Antrenman bitip, oyuncular medyaya yönelik sorumluluklarını tamamladığında, soyunma odasında bir araya geldiler. Finansal eğitimle ilgili zorunlu bir toplantıya katıldılar. Paralarını yönetmenleri önemli ve stres verici olabilir. Oyunculara, paralarını nasıl harcadıklarının önemli olduğu ve para işlerinden sorumlu bir danışmanın neden işlerine yarayabileceği anlatılıyor. Kim oldukları, neye ihtiyaç duydukları da konuşuluyor.”

Başarılı bir sezon geçiren Stephenson’ın, NBA’in En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu unvanına en yakın kişilerden biri olduğu söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.