10 Ocak 2024 kar tatili olan illerin listesi!

10 Ocak 2024 kar tatili olan illerin listesi!

Yurt genelinde olumsuz hava koşulları devam ediyor. Bununla birlikte kar tatili haberleri de art arta geldi. 10 Ocak 2024 Çarşamba günü eğitime ara verilen il ve ilçeler şöyle…

Türkiye'nin büyük bölümü soğuk havanın etkisi altına girdi.

Özellikle batı bölgelerinde havanın aniden soğuması kar yağışını da beraberinde getirdi.

3 şehirde eğitime ara verilmesi kararı alındı.

 

ÇANAKKALE

Çanakkale'de etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle kent genelinde eğitime 1 gün ara verildi. Çanakkale Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Alınan son meteorolojik verilerin değerlendirilmesine göre olumsuz hava koşullarının ulaşımda aksamaya sebep olabileceği değerlendirildiğinden 10 Ocak 2024 Çarşamba günü il merkezi ile Ezine, Bayramiç, Yenice, Çan, Eceabat ve Biga ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." ifadelerine yer verildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) de eğitime bir gün ara verileceği açıklandı.

 

EDİRNE

Edirne'nin İpsala, Enez, Uzunköprü ve Keşan ilçelerinde kaymakamlıklar sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildiğini duyurdu. Meteorolojik tahmine göre yarın kent genelinde kar yağışının etkili olması, sıcaklığın sıfırın altında 3 derece olması bekleniyor.

 

TEKİRDAĞ

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Meteoroloji raporlarına göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde bugün eğitime ara verileceği belirtildi. Açıklamada, "Süleymanpaşa, Malkara, Muratlı, Ergene ve Hayrabolu ilçelerimizde 10 Ocak Çarşamba günü resmi ve özel tüm okullarımızda 1 gün süre ile Şarköy ilçemizde 10 Ocak Çarşamba günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için 1 gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.