100 Milyarı ona bırakmayacağız

100 Milyarı ona bırakmayacağız

CHP eski Parti Meclisi üyesi Savcı Sayan, Dinamit programına canlı yayında telefonla Bağlanan DSP Genel Başkanı Masum Türker tarafından Ağrı adaylığına davet edildi.

CHP'nin eski Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Savcı Sayan katılmış olduğu Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Latif Şimşek'in sunuculuğunu yaptığı'Dinamit' programında özel bir teklif aldı. 


Dinamit'e telefon bağlantısı kurarak katılan DSP Genel Başkanı Masum Türker, CHP'den istifa ederek DSP'ye geçen adaylar ile ilgili konuştuğu esnada “Sayın Savcı Sayan'ı Ağrı'ya aday davet ediyorum” diyerek Savcı Sayan'ı partisine davet etti. 

Bu teklif karşısında şaşıran Savcı Sayan, “Çok teşekkür ediyorum sağ olun çok onurlu ve şerefli bir görevdir. Tabiî ki ben saygıyla karşılıyorum. Böyle bir şeyi saten düşünmüyorum.” sözleriyle teşekkür ettiğini söyleyerek bu teklifi reddetti.

CHP'DE RANT KAVGASI!

Masum Türker, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in DSP geçmesi ile ilgili konuştu. Türker, Ateş Ünal Erzen için bir CHP Genel Başkan yardımcısının "100 Milyarı ona bırakmayacağız." dediğini öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.