100.yıl marşı beğeni topladı

100.yıl marşı beğeni topladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. Yılı nedeniyle FMV Işık Okulları öğrencilerinin dünyaca ünlü arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu ile birlikte hazırladıkları; 72 öğrencinin de enstrümanları ile katılım sağladığı marş kısa sürede çok sevildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını dijital ortama taşıyan FMV Işık Okulları, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. kuruluş yılı dolayısıyla çok özel bir çalışmaya imza attı. Sözlerini Işıklı öğrencilerin yazdığı 100. Yıl marşı, dünya çapındaki arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu tarafından bestelendi. 72 öğrencinin enstrümanlarıyla seslendirdiği ve sanatçının onlara eşlik ettiği video da sosyal medyada beğeni topladı.

 

 

DİJİTAL SERGİDE 1000 ESER

FMV Işık Okulları ayrıca, her yıl öğrencilerinin birbirinden renkli eserlerini sergilediği geleneksel Işıklı Renkler Resim Sergisi’ni sanal ortama taşıdı. 23 Nisan temasıyla gerçekleşen ve okulun web sitesi ile sosyal medya hesapları üzerinden izleyicilerle paylaşılan dijital sergide 1000 eser yer alıyor.

 

 

Feyziye Mektepleri Vakfı, yayınları kapsamında sürdürdüğü Atatürk Kitapları Serisi’ne 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı anısına bir yenisini daha ekledi. FMV Işık Okulları öğretmenlerinin hazırladığı, Ulu Önder Atatürk’ün yaşamından çok değerli kesitleri yansıtan “Işıklıların Kılavuzu” kitabı hem basılı hem de e-kitap versiyonları olarak sunuluyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.