103 amiralin bildirisi 'sosyal medya'yı savaş alanı yaptı! İşte olumlu-olumsuz tepkiler

103 amiralin bildirisi 'sosyal medya'yı savaş alanı yaptı! İşte olumlu-olumsuz tepkiler

Bildiri sosyal medyada görüldüğü kadarıyla Türkiye'yi ikiye bölmüş durumda. Hükümet ve AKP yanlısı basın şiddetle eleştirip #HaddiniziBilin, #HodriMeydan gibi başlıklar altında mesaj yağdırırken muhalefet #AmirallerimizOnurumuzdur başlığı altIında...

103 amiralin bildirisi 'sosyal medya'yı savaş alanı yaptı! İşte olumlu-olumsuz tepkiler 

Emekli 103 amiralin yayınladığı bildirinin özünü, tekkede cübbesiyle görülen amirale ses çıkarılmaması, TBMM Başkanı Şentop'un Montrö'yü de kaldırırız sözleri  ve Deniz Kuvvetleri personelinin 'Atatürk ilke ve devrimleri' ışığında yetiştirilmesi uyarısı oluşturuyor.

Bildiri sosyal medyada görüldüğü kadarıyla Türkiye'yi ikiye bölmüş durumda. Hükümet ve AKP yanlısı basın şiddetle eleştirip #HaddiniziBilin, #HodriMeydan gibi başlıklar altında mesaj yağdırırken muhalefet ve sol kesim #AmirallerimizOnurumuzdur başlığı altında düşüncelerini dile getiriyor.

İşte o tepkilerden bazıları:

kalin2.jpgkalin2-min.jpgkalin3.jpgkalin4.jpg

kalin5-min.jpgkalin7-min.jpgkalin9-min.jpgkalin4-001.jpg

amiral-001.jpgamiral2.jpgamiral3.jpgamiral5.jpg

RESMİ TEPKİLER 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, milletin ve temsilcilerinin vesayet heveslilerine asla geçit vermeyeceğini belirterek "Haddinizi bilin ve yerinizde oturun." ifadesini kullanırken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir 'bildiri' yazmışlar. 5. kol unsurları da hemen heyecanlanmış. Oturun oturduğunuz yerde." ifadelerini kullandı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.