11-18 mayıs haftası vizyon filmleri

11-18 mayıs haftası vizyon filmleri

11 Mayıs haftasında hangi filmler vizyona girdi? İşte haftanın vizyon filmleri;

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi? Merak ediyorsanız detaylar haberimizde…

11 Mayıs haftasında 8'i yerli 3’ü yabancı olmak üzere toplam 11 film vizyona girdi. Bu hafta korkudan aksiyona komediden drama 11 film sinema tutkunları ile buluşacak.

İşte siz sinemaseverler için hazırladığımız haftanın vizyonları listesi:

04.jpg

“Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok”

Onur Ünlü’nün yazdığı ve yönettiği polisiye komedi türündeki filmde; bir cinayet masası dedektifinin gözlerinin tamamen kör olacağını öğrendikten sonra gelişen olaylar anlatılıyor.

Filmde; Demet Evgar, Fatih Artman, Hare Sürel, Ezgi Eyüboğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Özgür Emre Yıldırım, Turgut Tuncalp ve İncinur Daşdemir gibi isimler yer alıyor.

03.jpg

“Tutsak”

Yönetmenliğini Beyza Çimenot'un üstlendiği korku türündeki filmde, akıl hastanesinde geçen bir hikâye izleyiciyle buluşuyor.

Filmde; Türkan Kılıç, Yaşar Aydınlıoğlu, Tayfun Sav, Umut Özkan, Reyhan İlhan, Ece Baykal, İbrahim Muratoğlu gibi isimler yer alıyor.

hemsire-siyaset-cafe.jpg

“Hemşire”

Dilek Çolak'ın yönettiği filmde; mutsuz bir evlilik batağına saplanmış ve hayattaki teselliyi diyet yapmakta bulan bir kadının hikâyesi anlatılıyor.

Filmde; Evren Duyal, Sermet Yeşil, Aytaç Öztuna, Sertaç Ekici ve Serhat Özcan gibi isimler rol alıyor.

01.jpg

“Murtaza”

Özgür Sevimli’nin yönettiği, Cezmi Baskın ve Meral Çetinkaya’nın başrollerde yer aldığı dram türündeki film, kör karısından kızlarının ölümünü gizleyen bir adamın hikayesini konu alıyor.

08.jpg

“Öğrenci Kafası: Soygun”

Ayhan Sonyürek'in yönettiği komedi türündeki filmde, bir grup üniversite öğrencisi arkadaşın, tasarladıkları bilim kurgu filmini çekebilmek için bir soyguna kalkışması anlatılıyor.

Filmde; Rüzgar Erkoçlar, Beril Kayar, Tolgar Özaltındere, İlayda Fidanlık, Emel Çetin, Kaan Deringöl, Oben Onur, Merve Akaydın ve Mustafa Gültekin oynuyor.

02.jpg

“Elim Sende”

Yönetmenliğini Banu Kaptanoğulları'nın üstlendiği, başrollerini Seda Kement ve Serkan Gürkan’ın paylaştığı filmde, iki gencin inişli çıkışlı ilişkileri hikayenin odağında yer alıyor.

07.jpg

“Eyvah Anne Oluyorum”

Yönetmen koltuğunda Noemie Saglio’nun yer aldığı, Camille Cottin ve Juliette Binoche’nin başrollerini paylaştığı filmde, eş zamanlarda hamile olduklarını öğrenen ve iyi geçinemeyen anne-kızın bu süreçte yaşadıkları anlatılıyor.

06.jpg

“10x10”

Yönetmenliğini Suzi Ewing'in yaptığı gerilim türündeki filmin başrollerinde Luke Evans ile Kelly Reilly oynuyor. Filmde; karısını bir hastanede şüpheli şekilde yitiren bir adamın; intikam almak için kaçırdığı ve 10 metrekarelik bir hücrede tuttuğu hastanenin hemşiresinden bir şeyleri itiraf etmesini beklerken, çok daha ciddi gerçeklerle yüzleşmesi konu ediniyor.

cehennemden-selfie-siyaset-cafe.png

“Cehennemden Selfie”

Yönetmenliğini Erdal Ceylan’ın üstlendiği korku-gerilim türündeki filmde, ABD'de yaşayan bir gencin, Almanya'dan gelen kuzeninin ardından evinde yaşanan tuhaf olaylar anlatılıyor.

Filmde; Alyson Walker, Tony Giroux, Meelah Adams, Ian Butcher, Shaun Morse gibi isimler yer alıyor.

05.jpg

“Mr. Gay Syria”

Ayşe Toprak'ın kendi yazdığı ve yönettiği belgesel türündeki film, iki eşcinselin, hayatlarını yeniden şekillendirmeye çalışırken yaşadıklarını konu ediniyor.

09.jpg

“Kral Şakir Oyun Zamanı”

Hatfanın animasyon filmini Berk Tokay ve H. Can Dizdaroğlu yönetiyor. Filmde;bir laboratuvar deneyi sonucu açılan kapı ile kendilerini cep telefonu oyunlarının dünyasında bulan Şakir ile ailesinin hikayesini anlatılıyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.