112 İstasyonu’nda yangın

112 İstasyonu’nda yangın

Denizli'de bulunan 112 Acil Ambulans İstasyonu binasının çatısında bugün henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin alevleri söndürmek için başlattığı çalışma sona erdi

Merkezefendi ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi'ndeki 3 katlı 112 Acil Ambulans İstasyonu binasının çatısında, saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Alevlerin sardığı çatıyı görenler, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye erleri, yangını söndürmek için çalışma başlatırken, polisler de çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi sürüyor.

 

ÇATI İZOLASYONU YAPARKEN BAŞLADI

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve bir iletişim firmasının bulunduğu 3 katlı binanın çatısındaki yangına, itfaiye ekipleri 13 araç ve 39 personelle müdahale etti. 112 istasyonunda çalışan personel, ambulansları dışarı çıkardı. Binanın çatısından alevler yükselirken, gökyüzünü duman kapladı. İtfaiye ekipleri binanın çatısına 4 ayrı noktadan suyla müdahale etti. Yoğun çalışmayla alevler kontrol altına alınıp, yangın tamamen söndürüldü. Yangın nedeniyle binanın çatısında hasar oluştu. İlk belirlemelere göre ise yangının, pürmüzle (metal lehimleme aracı) çatı izolasyonu yapılırken çıktığı belirlendi.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.