13 Aralık 2020 BİM, A101 ve ŞOK açık mı? Bakkallar, marketler ve fırınlar kaçta kapanacak?

13 Aralık 2020 BİM, A101 ve ŞOK açık mı? Bakkallar, marketler ve fırınlar kaçta kapanacak?

13 Aralık 2020 sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde BİM, A101 ve ŞOK açık mı? Bakkallar, marketler ve fırınlar kaçta kapanacak? İte tüm detaylar;

Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında açık olabilecek işletmeler İçişleri Bakanlığı’nın genelgesinde paylaşılmıştı.

Bu kapsamda marketler ve bakkalların belirli saatlerde satış yapabileceği fırınların tüm gün açık olabileceği belirtilmişti.

 

Peki, bugün bakkallar ve marketler çalışıyor mu?

 

Hafta sonu sokak kısıtlamasının ikincisi 11 Aralık 2020 Cuma günü saat 21:00’de başladı. Bu saatten itibaren başlayan kısıtlama sonrası market ve fırın ihtiyacı olan kişiler hangi işletmelerin açık olduğunu araştırmaya başladı.

İçişleri Bakanlığı’nın kısıtlamaya ilişkin genelgesinde hafta sonu açık olabilecek işletmeler paylaşılmıştı. Buna göre bakkallar ve marketler belirli saatler arasında satış yapabilecek, fırınlar ise tüm gün satış gerçekleştirebilecekler.

 

BİM, A101 VE ŞOK AÇIK MI?

 

Sokak kısıtlamasının devam ettiği 13 Aralık 2020 Pazar günü marketler arasında yer alan BİM, A101 ve ŞOK açık olacaklar. Vatandaşlar yürüme mesafesiyle sınırlı kalmak üzere kendilerine en yakın markete giderek alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.

Sokağa çıkma kısıtlaması ise 14 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 05:00’te sona erecek. Ancak marketler ve bakkallar hafta içi belirlenen saatlerde çalışmaya devam edecekler.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.