13 yıl önce ölen Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor

13 yıl önce ölen Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor

28 yaşında geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatı ölümünün ardından 13 yıl sonra film oluyor.

Katıldığı bir müzik yarışması sayesinde tanınan Barış Akarsu, genç yaşında geçirdiği talihsiz bir trafik kazası yüzünden aramızdan ayrılmıştı. Barış Akarsu'nun 28 yıllık yaşamı, beyazperdeye uyarlanıyor.

Kısa sürede kendini Türk Haklına sevdirmeyi başaran, eşsiz sesi ile Türk Rock sevenleri etkileyen sanatçının hayatının film olacağı çok kısa bir süre önce Instagram üzerinden açıklandı.

Açıklamanın hemen ardından yüzlerce beğeni alan gönderide, en çok soru alan konulardan biri de Barış Akarsu filminin başrol oyuncusu kim olacağı yönünde oldu. Konu hakkında henüz açıklama yapılmazken, filmin vizyona gireceği tarih de henüz bilinmiyor.

 

BARIŞ AKARSU KİMDİR?

 

Barış Akarsu, 29 Haziran 1979'da dünyaya geldi. Küçük yaşlarda müziğe ilgi duymaya başladı. Türk rock müziği yapan şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Temmuz 2004'te Akademi Türkiye yarışmasına katılarak büyük ün kazandı. Üç yıl içinde iki stüdyo albümü çıkardı ve aynı zamanda Star TV'de yayınlanan Yalancı Yarim dizisinde oynadı.

 

NEDEN ÖLDÜ?

 

29 Haziran 2007'de, çocuklara yönelik bir yardım konserinden dönüş yolunda bir araba kazasında ağır şekilde yaralandı. Yoğun bakım ünitesinde beş gün geçirdikten sonra 4 Temmuz 2007'de 28 yaşında kazadan kaynaklanan komplikasyonlar nedeniyle öldü.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.