14 yaşındaki suriyeli kıza defalarca tecavüz eden sapık tutuklandı

14 yaşındaki suriyeli kıza defalarca tecavüz eden sapık tutuklandı

İstanbul Arnavutköy'de kiracısı olan 14 yaşındaki kızı defalarca istismar eden ev sahibinin verdiği ifade kan dondurdu.

İstanbul Arnavutköy'de yaşanan iğrenç cinsel saldırı olayı son dakika haberi olarak yer aldı. Arnavutköy'de annesiyle birlikte yaşayan 14 yaşındaki Suriyeli kız başından geçenleri bir yardım kuruluşuna anlatmasıyla her şey ortaya çıktı. Suriyeli kızın ardından annesi de kızının zorla alıkoyulduğunu dile getirdi. Ev sahibi şüphelinin ise mahkemede verdiği ifadeler kan dondurdu.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi'nde annesiyle birlikte yaşayan 14 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuk bir derneğe başvurarak, ev sahibi tarafından cinsel saldırıya uğradığını söyledi.

Dernek yöneticisinin durumu bildirmesi üzerine harekete geçen Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli C.Ç'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde, kızı kendisine iki ay önce eş olarak istediğini öne süren şüpheli C.Ç, dini nikah yaptıklarını, resmi nikah yapmaması üzerine kendisinin bu suçlamayla karşılaştığını savundu.

Çocuğun annesi ise şüphelinin kızını zorla alıkoyduğunu, şikayetçi olmaları durumunda öldürülme korkusuyla kimseye bir şey söyleyemediklerini öne sürdü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Siyasetcafe.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.