15 yaşındaki kız trende tecavüze uğradı Kimse müdahale etmedi

15 yaşındaki kız trende tecavüze uğradı Kimse müdahale etmedi

Sadece 14 dakikalık bir yolculuk için bindiği Tren’de tecavüze uğrayan 15 yaşındaki kıza kimse yardım etmedi. Trendeki yolcuların tepkisizliği hayret uyandırdı.

Geçtiğimiz hafta (17 Nisan Çarşamba günü) Fransa’da yaşanan olay tecavüz olaylarının boyutunu ve dehşetini gözler önüne serdi.

15 Yaşındaki bir kız Aix-en-Provence bir trende herkesin gözü önünde tecavüze uğradı.

Trende bulunan Demiryolu güvenlik memurlarının varlığına rağmen olayı seyreden yolcular saldırıyı bildirmedi. Olayla ilgili Marsilya’da yaşayan bir kişi tutuklanarak gözaltına alındı.

Trene sadece 14 dakikalık bir yolculuk için binen kız çocuğu Tren’de bulunan yolculara rağmen tecavüze uğradı. Bu iğrenç olayı seyreden hiçbir yolcu müdahale etmediği gibi diğer vagon’da bulunan Demiryolu güvenlik memurlarına da haber vermediler.

GÖZALTINA ALINDI

Tecavüze uğrayan kız çocuğu ertesi gün Gardanne jandarma komutanlığına başvurarak tecavüzcüden şikayetçi oldu.Hemen başlatılan soruşturma sonucunda Tren’in güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Görüntülerden tecavüzcünün kimliğini tespit eden Polis, 28 yaşındaki faili Marsilya’da yakalayarak gözaltına aldı.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler

Kaynak:Le Fıgaro

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum