19 Mayıs tatil mi?  Tam kapanma uzatıldı mı?

19 Mayıs tatil mi? Tam kapanma uzatıldı mı?

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl bayram coşkusunun yanında tam kapanmaya ilişkin soru işaretleriyle karşılanıyor.

17 Mayıs’ta bitmesi planlanan tam kapanma 19 Mayıs’a uzatılacak mı, 19 Mayıs tam kapanmaya dahil mi gibi sorular merak ediliyor. Tam kapanmanın sonlanmasına sayılı günler kala gözler Kabine Toplantısı’na çevrilirken, 19 Mayıs tatil mi, 19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı var mı soruları araştırılıyor. İşte 19 Mayıs’la ilgili son durum.

17 Mayıs'ta bitmesi planlanan tam kapanma 19 Mayıs'a uzatılacak mı sorusu için gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi. 19 Mayıs tatil mi sorusuna bu yıl 19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı var mı sorusu da eklendi. 

YASAKLAR 19 MAYIS'A UZATILACAK MI?

Sokağa çıkma yasağı ve tam kapanmanın uzatılmasına ilişkin karar, hafta başında düzenlenecek olan Kabine Toplantısı sonucu belli olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak olan Kabine Toplantısı kararlarından tam kapanma uzatıldı mı sorusunun yanıtına da ulaşılacak. Tam kapanmanın 19 Mayıs'a uzatılması halinde, Pazartesi sabahı itibariyle bitmesi planlanan tam kapanma Perşembe sabahına uzayacak.

19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı milli bayram olarak her yıl ülkemizde coşkuyla kutlanıyor. Bu tarih resmi tatiller arasında yer alıyor. Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı bu özel gün, gençlik bayramı olarak yurdun dört bir yanında kutlanıyor.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.