21 Binbaşı FETÖ'den tutuklandı

21 Binbaşı FETÖ'den tutuklandı

FETÖ terör örgütü mensubu olduğu tespit edilen 21 Binbaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

21 Binbaşı FETÖ'den tutuklandıFETÖ terör örgütünün askeri yapılanmasına yönelik soruşturma ve operasyonlar aralıksız devam ediyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapılanması"na yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında muvazzafların da bulunduğu 33 binbaşıdan 21'i tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 33 şüpheli, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcılarına ifade veren şüphelilerden 24'ü tutuklama, 8'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan şüphelilerden 21'i tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne gönderildi. Şüphelilerden 11'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bir şüphelinin ise savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılmasına karar verildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.